`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mavic

Mavic Deemax Pro

  • Mavic Deemax Pro
  • Mavic Deemax Pro

Mavic Deemax Pro

Produktbeskrivelse Mavic Deemax Pro

Denne tekniske underskorten, designet for å pare seg sammen med en Mavic trail ride baggy, gir langvarig komfort for makulering hele dagen.
Det er kanskje det mest undervurderte settet ditt, men sannheten er at en underundersøkelse av kvalitet kan utgjøre hele forskjellen i verden. Når du takler et epos hele dagen med lange slipeklatringer og mange tekniske manøvrer gjennom røtter, steiner og bratte dråper, er det viktig å holde seg komfortabel i salen. Vår nye Deemax Pro Under Short har vår enkelthet Ergo 2D Pro-chamois for en plysj, beskyttet følelse. Meget pustende og med et minimalistisk design, hjelper dette nye innlegget med å holde deg kjølig og behagelig hele dagen. Den korte er laget med Lycra-materiale i en kort passform for bokser og har dristig Deemax-grafikk for litt inspirasjon til makulering. Så om du takler en flertrinns enduro-begivenhet eller bare drar ut på den daglige løypesesjonen, bør Deemax Pro Undershort være et grunnleggende stykke i rideutstyret ditt.
Hovedfordeler:
Passer som en annen hud:
Hybrid bokser kort / under kort har en Ergo 2D Pro-puss, med Lycra-hud for en myk og behagelig følelse.
Pustende materiale slik at du holder deg kjølig og behagelig:
Med en minimalistisk pute-konstruksjon, leverer Ergo 2D Pro chamois lett, pustende støtte og komfort.
Moderne enduro-utseende og stil:
Fet Deemax-grafikk.
spesifikasjoner:
Sammensetning: kropp: 90% PES, 10% EL


Hvis det du trenger er Mavic Deemax Pro er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Undertøy støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Mavic Deemax Pro

Produkttype
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk