up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Mavic
360

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

plus
  • 360Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo
  • Play videoMavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo
  • Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo
  • Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Produktbeskrivelse Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Den perfekte skoen for å holde føttene varme og tørre på de kaldeste stier

Det er lett å finne en unnskyldning for ikke å gå ut når det er kaldt, vått og gjørmete, så vi har laget en støvel som vil holde deg varm, tørr og beskyttet selv på de tøffeste vinterveier.

Den Goretex® ytre, varmer neopren ankelen kilen og vannavvisende glidelås betyr ingenting er å få i, bortsett fra foten. Og holdbart ytre laget er gjennomført av en armert gummi tåhette med Contragrip® studs langs lengden av sålen.

Skjult under denne tøffe ytre laget er high end komponenter du forventer fra et Mavic sko: en sammensatt yttersåle for effektiv kraftoverføring, Ergo Fit 3D + OrthoLite® indre såler og vår Ergo Dial snøring system for nøyaktig justering, selv med hansker.

Og når du er ferdig med turen? Hele øvre er ferdig med å tørke ren stoff for å hjelpe deg å få ryddet opp raskere - og inn i en varm dusj. Ingen flere unnskyldninger.

Vekt: 480 gram (8,5)


Kommer du til å kjøpe Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo? Alle produktene fra Mavic har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo og motta den innen få dager. Vårt mål hos bikeinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av sykkel utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner Mavic Mtb Sko Crossmax SL Pro Thermo

Lukninger
Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Komfortabel

-

Komfortabel, størrelse 46 passer meg godt når jeg normalt bruker 45,5. Litt smal, ikke egnet for brede føtter. Jeg har ikke klart å smake kaldt ennå.

Smal sist

-

God kvalitet De er enkle å sette på og ta av og studene på sålen er tykke. Det er sant at de er små; Jeg bruker vanligvis en 44 og i dette tilfellet kjøper jeg 44 2/3 og de er gode lange, selv om de er litt smale

Flott

-

Pålitelig og komfortabel.

Meget godt kjøp

-

Veldig gode sko for vinteren. Aislan kaldt og veldig behagelig. Hvis du nøler mellom to størrelser, velg den større, gi litt størrelse.

Mavic mtb sko

-

Virkelig god produkt okay komplimenter ....

Perfekt

-

Så langt vannet og kulden ikke lenger et problem for meg, ved temperaturer nær null grader. Jeg anbefaler å ta et tall pluss et minimum

Brann brann

-

Brann i føttene, godt valg for vinteren.

Meget god vinterfottøy

-

Det er den første vinterfottøy jeg kjøpe, og jeg er fornøyd med utfallet av disse Mavic, angrer jeg ikke har tenkt på det før, fordi jeg har mange år å gå kaldt. De er veldig behagelig syklet siden de ble foret Gore-Tex stoff i hele skoen, gjør det svært behagelig syklet, er varmt og jeg antar i regn oppførte seg godt, jeg har ikke prøvd ennå. Når du går i fjellet er også ganske mer komfortable enn de typiske terrengsykkel sko, kort sagt et pass hvis du tenker på å kjøpe noen, ikke nøl de er gode.

Sandrine

-

Super sko, ideelt for vinteren. hold deg varm og veldig hyggelig. Jeg gjør 38 første størrelse 38 2/3: happy fordi de går veldig bra. Negativt: mangler en reflekterende stripe på hælen for natten og spesielt tunneler. Jeg anbefaler disse skoene i det hele tatt.

Varme sko, vanntette og komfortable

-

Flott konsept for denne nye generasjonen av terrengsykkel sko! De er praktisk å sette på, stramme og forlate. De er varm, behagelig og vanntett. Litt flat, når han går, er hælen heves, men skoen gjør ikke vondt heller. Min ektefelle er den samme, og det samme problemet. Veldig fornøyd med dette kjøpet !!

Tiltak

-

God kveld, jeg VIL gjerne vite om skoen PERF, jeg har en 43 OE 'med å ta en 44 iført sokker VINTER?

Utmerket

-

de er det beste som finnes av okser jeg garanterer

Høy kvalitet

-

Støvler med god kvalitet og god finish. Den eneste men er fortsatt merke til tær noe "frisk". Den tetthet er veldig bra.

Exlente kjøp

-

God artikkel. Rask levering og som. Ponderosa nye kjøp.

Flotte vintersko

-

Stor vinter MTB sko. Veldig varm og tørr og også god kvalitet.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up