up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoMavic Over Sko Crossmax Thermo
  • Mavic Over Sko Crossmax Thermo
  • Mavic Over Sko Crossmax Thermo
Mavic

Mavic Over Sko Crossmax Thermo

Mavic Over Sko Crossmax Thermo

plus

Mavic Over Sko Crossmax Thermo

Produktbeskrivelse Mavic Over Sko Crossmax Thermo

Nøkkelegenskaper:


Scuff Guard +


Produktinformasjon:


Bakre glidelås med staydown avtrekker

Reflekterende høydepunkter

Hypalon forsterkninger på leges og tå for mer beskyttelse DWR

Membran

Varm Shell


Kjøp nå din Mavic Over Sko Crossmax Thermo for bare 40.99 $. Laget av Mavic Over Sko Crossmax Thermo er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger. Hos bikeinn kan vi tilby den beste prisen på dine favoritt sykkel produkter. Se hele vårt utvalg av Oversko i vår Barnesko avdeling.

Spesifikasjoner Mavic Over Sko Crossmax Thermo

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

De beskytter veldig bra og er et godt alternativ til å kjøpe vinter støvler, men størrelsen er veldig rettferdig

-

Uten å være en erstatning til vintersko med Gore-Tex eller frakkfôr, kan disse dekslene være et alternativ hvis du setter dem sammen med gode varme sokker. Det eneste problemet jeg fant er størrelsen. I utgangspunktet kjøpte jeg en størrelse L som - for det meste - måtte tjene til en størrelse 44 som en grense, men i mine sko, også Mavic og den størrelsen, og å sette dekselet på en nesten umulig oppgave, men da kunne jeg ikke sette foten i skoen på grunn av presset Jeg trente (mine sko er myke); så se nøye på hvilken størrelse du kjøper i forhold til størrelsen på din sko. For resten, uten å ha prøvd det på svært kalde dager, tror jeg det vil fungere, holde foten isolert fra utsiden og hindre at skoene blir våte av sprut og tåke / lett regnvann.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up