`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Mavic

Mavic Sequence Pro

Mavic Sequence Pro

Mavic Sequence Pro

Mavic Sequence Pro

  • Mavic Sequence Pro
  • Mavic Sequence Pro
  • Mavic Sequence Pro
  • Mavic Sequence Pro
  • Mavic Sequence Pro
  • Mavic Sequence Pro

Mavic Sequence Pro

Produktbeskrivelse Mavic Sequence Pro

Denne lette hjelmen er designet for dedikerte kvinnelige road racers som krever den mest oppdaterte beskyttelse og komfort, sammen med en komfortabel passform, ventilasjon og stil. Med bare 230 gram (størrelse medium), er Sequence Pro konstruert for å være så lett og behagelig, det merker du ikke når du går ut. Men selv med sin lette konstruksjon, gir den fortsatt god beskyttelse og er både CE og CPSC sertifisert. Som alle våre topphjelmer har Sequence Pro vår patenterte Live Fit SL, med fleksibel XRD® skumkonstruksjon som støper til hodeformen for en presis, personlig passform, sikker posisjonering og ingen hot spots. Ergo Hold SL Retention-systemet lar deg enkelt finjustere passformen med bare en hånd. Den progressive Sequence Pro Fit-puten er kantet med 37,5®-teknologi, som regulerer temperaturen og wicks away svette fem ganger raskere enn tradisjonelle liners. Sequence Pro ser også delen. Dens raske linjer og dynamisk grafikk er all motivasjonen du trenger for å presse hardere og slå opp hastigheten. Hold deg kult og behagelig når tempoet varmer opp. Denne avanserte veihjelmen er tilpasset hastigheten, men stilen for eleganse.

HOVEDFORDELER:

Sikker, komfortabel og lett justerbar passform:

Live Fit SL-teknologien gir en tilpasset passform uten å legge vekt.

Superlight retensjonssystem gir optimal justerbarhet, komfort og hodetank.

Sequence Pro polstring gir komfort med skum med dobbel tetthet for progressiv polstring og 37.5® teknologi for å holde hodet kult.

Lett ytelse:

Veier bare 230 gram (størrelse M) og er CE og CPSC sertifisert.

Designet for kvinner racers:

Dynamisk design inspirerer fart.

Fersk grafikk eksklusivt til kvinners sortiment.

Ytterligere hake stropp pute for ekstra komfort.

spesifikasjoner:

Passe:

CLIMAFLOW air management

LIVEFIT SL med XRD® pustende minne skum

37.5® polstringstoff

Ergo Hold SL 3 posisjon Retensystem

Produkt detaljer:

Mavic Care 3 års garanti og bytteprogram

Hestehale kompatibel

Reflekterende høydepunkter

Nøkkelteknologi:

Ergo Hold SL 3-posisjon Retensjonssystem:

Et kompakt og lett system med optimal justerbarhet, komfort og hodefeste

37.5® polstringstoff:

Høyytelses materiale med eksepsjonell fuktighetsstyring

Aktive karbonpartikler tiltrekker fuktighet og absorberer varme fra hodet, noe som gir fuktighet unna 5 ganger raskere enn vanlig polyester og forbedrer pusten for maksimal komfort

LIVEFIT SL med XRD® pustende minne skum:

LIVEFIT SL, et fleksibelt og veldig lett bånd av pustende minne skum som umiddelbart tilpasser seg til hodet for en perfekt personlig passform.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Alle sykkel produktene i kategorien Hjelmer har en høy produsent kvalitet og tar vare på selv de minste detaljene. Hos bikeinn kan du finne en full katalog over Beskyttelse produkter fra Mavic. Prisene på Mavic Sequence Pro er 148.99 $, med lavest prisgaranti, sikker betaling og en effektiv leveringstjeneste!

Spesifikasjoner Mavic Sequence Pro

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk