`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

  • Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00
  • Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Produktbeskrivelse Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00

Spesialdesignet for racing i ugunstige forhold, Beaver har en mønsterdesign ideell for våte og gjørmete forhold. Den doble Forbindelsen slitebanen anvender en hard basislag for å redusere rullemotstanden og gir knotten støtte, mens siped, gir mykere ytre lag enestående grep på våt stein og røtter. The Beaver er en vann vennlig dyr av et dekk!

spesifikasjoner:

M326P

Våte og gjørme vilkår

Dual Compound Technology

Spesifikasjoner:

Vekt: 490 (g)


Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00 er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, Maxxis Beaver Aramidic Lining 29 X 2.00 har den offensielle garanten av merket Maxxis. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Felger og dekk katalog og Dekk kategori.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Maxxis dekk

-

Fikk torsdag testet dekkene og super fredag ​​godt grep i gjørmete og veldig fornøyd med kjøpet. Av cons har jeg fått en faktura fra det sveitsiske innlegg for en annen rekkefølge på nettstedet Bikeinn CHF 44, for commade 220 hvorav 20% må jeg si Kiss kul effekt er vanskelig å passere. På fakturaen var det navnet GLS selskapet som tilsynelatende gjør transporten. Jeg tror han ville være d'indiquer disse tilleggskostnadene.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk