`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid
  • Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Produktbeskrivelse Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

En åpen og aggressiv mønsterdesign gir High Roller II utmerket jord penetrasjon og mud-clearing evne. En firkantet profil gir et solid, helhetlig utseende på tvers av knottene.


Modifiserte knotter på skulderen og sentrum bedre bremseegenskaper og trekkraft på harde overflater. Et utmerket valg for teknisk, freeride terreng.Funksjoner:


- M325P


- Åpen mønsterdesign


- Forbedret bremsing og trekkraft


- 3C Maxx Terra tilgjengeligTeknologi:


En intermedials sammensatte konfigurasjonen som brukes i utvalgte fjellet dekk. 3C Maxx Terra er mykere og gir mer trekkraft enn 3C Maxx Speed, men

gir bedre treadwear og mindre rullemotstand enn Max * Grip.


Slangeløse dekk gi rytteren med mange fordeler: evnen til å kjøre lavere lufttrykk, som forbedrer trekkraft, lavere rullemotstand i forhold til en glidemiddel-type dekk, og mindre sannsynlighet for sliping, siden det ikke er noen rør.


Maxxis Tubeless Ready (TR) dekk gi fordelene med en UST slangeløst dekk uten vekt straff. De firkantede perle profil ofourTR dekk er utviklet for å fungere med det brede spekter av slangeløse felger tilgjengelig på markedet i dag.


Våre TR dekk bruker en spesiell konstruksjon som tillater bruk av flytende tetningsmiddel for å gjøre dem lufttette og å bidra til å hindre punkteringer. Hvis det er nødvendig, kan Maxxis TR dekk også brukes med en indre rør.


Med Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som Maxxis. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Felger og dekk tilbudet hver gang.

Spesifikasjoner Maxxis High Roller II 3CG/DH 60 TPI Rigid

Hjuldiameter
Dekktype
Anbefalt bruk

Kundeomtaler og spørsmål (2)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Godt grep og super kvalitet

Deksler

-

Hei, jeg har en maxxis Holy Roller 26x2.4. Ville det være i samme størrelse? Jeg er tvilsom i den delen som sier at 60a / 50a / 42a kan du spesifisere?

våre eksperter svarer

Hei, det er Maxxis High Roller 26x2.4-modellen.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk