up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis

Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´

plus
  • Play videoMaxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´
  • Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´

Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´

Produktbeskrivelse Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´

En åpen og aggressiv mønsterdesign gir High Roller II utmerket jord penetrasjon og mud-clearing evne. En firkantet profil gir et solid, helhetlig utseende på tvers av knottene.


Modifiserte knotter på skulderen og sentrum bedre bremseegenskaper og trekkraft på harde overflater. Et utmerket valg for teknisk, freeride terreng.Funksjoner:


- M325P


- Åpen mønsterdesign


- Forbedret bremsing og trekkraft


- 3C Maxx Terra tilgjengeligTeknologi:


En intermedials sammensatte konfigurasjonen som brukes i utvalgte fjellet dekk. 3C Maxx Terra er mykere og gir mer trekkraft enn 3C Maxx Speed, men

gir bedre treadwear og mindre rullemotstand enn Max * Grip.


Slangeløse dekk gi rytteren med mange fordeler: evnen til å kjøre lavere lufttrykk, som forbedrer trekkraft, lavere rullemotstand i forhold til en glidemiddel-type dekk, og mindre sannsynlighet for sliping, siden det ikke er noen rør.


Maxxis Tubeless Ready (TR) dekk gi fordelene med en UST slangeløst dekk uten vekt straff. De firkantede perle profil ofourTR dekk er utviklet for å fungere med det brede spekter av slangeløse felger tilgjengelig på markedet i dag.


Våre TR dekk bruker en spesiell konstruksjon som tillater bruk av flytende tetningsmiddel for å gjøre dem lufttette og å bidra til å hindre punkteringer. Hvis det er nødvendig, kan Maxxis TR dekk også brukes med en indre rør.


Akkurat nå, Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´ er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Felger og dekk katalog og særlig i vår Dekk kategori. Vi har en rekke Dekk som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Maxxis Mtb Dekk High Roller II 3CG/DH 60 TPI 26´´

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Maxxis høyvalser

-

Da jeg prøvde det på stien, knuste det egentlig bare støtene, og det overgår den andre rytteren.

Flott

-

Godt grep og super kvalitet

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up