`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

  • Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10
  • Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Produktbeskrivelse Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10

Et høyt volum, lav profil slitemønster gir minimal rullemotstand og ensartet trekkraft på tvers av profilen av dekket. Kontinuerlige side knotter holde deg plantet der trekkraft er kritisk, og singelen sammensatte balanserer grep og slitebane slitasje.

spesifikasjoner:

Lavprofil mønsterdesign

Ideell for hardpack XC

kurs

Specificatins:

Størrelse: 27.5x2.10

Tingle: KEVLAR

TPI: 60

MAX PSI: 65

Kompost: 70a

Vekt: 575gr


Hvis du er interessert i Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Felger og dekk produktnavnet fra merket Maxxis har den høyeste produksjon skvaliten. Maxxis designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Maxxis Pace Aramidic Lining 27.5 X 2.10 idag!

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Anmeldelse

-

Veldig bra og høytytende dekk. Jeg kjørte mer enn 6000 km og fikk aldri noe problem. Trenger ett par dekk, men klarer ikke å få det. Pls hjelp til å få den Rgd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk