`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable

  • Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable
  • Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable

Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable

Produktbeskrivelse Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable

Et høyt volum, lav profil slitemønster gir minimal rullemotstand og ensartet trekkraft på tvers av profilen av dekket. Kontinuerlige side knotter holde deg plantet der trekkraft er kritisk, og singelen sammensatte balanserer grep og slitebane slitasje.

spesifikasjoner:

Lavprofil mønsterdesign

Ideell for hardpack XC

kurs


Hvis du ønsker å vite mer om Maxxis Pace EXO/TR 60 TPI Foldable, eller andre produkter av merket Maxxis i Felger og dekk kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Dekk kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Maxxis, en av de største merkene i bransjen.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk