`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

  • Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready
  • Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Produktbeskrivelse Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready

Den nye RACE TT får lameller på overgangs knotter for bedre rett linje trekkraft. Side knottene 'seip blir slått 90 ° for en bedre bitende kanten. Sentrale knotter har en tilbøyelig geometri, gir wich en rask slitebanen. Takket være alle mengder sentrale knotter, deres mindre størrelse, og det reduserte mellomrommet mellom dem, har dekket en større kontaktflate. Dette knotter fordelingen øker også dekkets motstand mot punkteringer og kutt.

spesifikasjoner:

EXO Protection

Tubeless Ready (TR)


Hva synes du om å finne Maxxis Race TT Exo Aramidic Lining 27.5 X 2.00 Tubeless Ready med denne prisen? Utrolig, ikke sant? Ikke vent lenger og kjøp i vår sykkel butikk det du har vært på jakt etter en lang tid. Utstyr deg godt og nyt dine daglige rutinemessige aktiviteter til det fulle med Maxxis. Og det beste er at du har den beste prisen på markedet for Felger og dekk artikler.

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Maxxis løp tt

-

Bona roda per rull raskt per løyper, men det fungerer med alle terrenys.

Mye spor og veldig raskt

-

Det er et fint hjul som gir deg liten friksjonsmotstand og samtidig mye trekkgrep. Ideell for km med mye bane og rask vei.

Maxxis tt race 27'5 dekk

-

Hei, jeg har sett at dette dekket er rørløst klart, men jeg vil at det skal ta med kameraet, er det ikke noe problem? Takk skal du ha.

våre eksperter svarer

Hei, det er ikke noe problem hvis du monterer det med rør.
Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk