`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Radiale 700 x 22

  • Maxxis Radiale 700 x 22
  • Maxxis Radiale 700 x 22

Maxxis Radiale 700 x 22

Produktbeskrivelse Maxxis Radiale 700 x 22

Den Radiale er et nytt vidunder i sykkeldekk Technology. Ved hjelp av en ekte radial casing, produserer Radiale en myk, smidig tur, jevner ut de tøffeste veiene.


En radial casing tillater sideveggen for enkelt å bøye og flex, noe som resulterer i mindre hysterese tap enn en standard clincher som strekker seg eller komprimerer på kontaktflaten.


Denne teknologien er utviklet for å produsere den supplest ri av noen clincher dekk. I tillegg til den radiale casing dekket benytter også Maxxis 3C Triple Compound Technology for større slitasje liv og svinger kontrollen sammen med silkshield punktering beskyttelse fra perle til perle.Funksjoner:


- Worlds eneste sanne radial sykkeldekk!


- Meget smidig med uovertruffen kurvekjøring grep


- SilkShield


- 3C Triple Compound TechnologySpesifikasjoner:


- Vekt: 215 g


- Tpi: 120


- Bead: Sammenleggbar


- Compund: 3c


- Maxi Psi: 145


- Bike Teach: 3c Silk ShieldTeknologi:


SilkShield gir beskyttelse mot perle til perle mens Silkworm er funnet utføres under slitebanen bare. SilkShield gir et ekstra nivå av beskyttelse for sideveggene i tillegg til utføres under slitebanen.


- Enestående kjørekomfort og ytelse


- Radial casing gjør sidewallto lett bøye og flex


- 120TPI casing


Hvis du ønsker å vite mer om Maxxis Radiale 700 x 22, eller andre produkter av merket Maxxis i Felger og dekk kategorien hos bikeinn er du heldig fordi vi har et stort tilbud for ulike produkter, slik at du kan realisere dine sykkel aktiviteter med det beste utstyret. Ikke glem å også sjekke ut vår Dekk kolleksjon som du kan velge sykkel produkter fra Maxxis, en av de største merkene i bransjen.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk