`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25

  • Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25
  • Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25

Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25

Produktbeskrivelse Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25

Den Relix er den siste i en lang rekke av raceready veien clincher dekk fra Maxxis. Den Relix bruker den letteste og mest smidig 170 TPI

foringsrør (ONE70) sammen med SilkShield beskyttelse mot punktering, som beskytter både sideveggene og undersiden av slitebanen. Den Relix er

Spesifikasjoner:

700X25

170Tpi

Perlene: Kevlar

Vekt: 215gr

Compound: 62a / 60a


Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25 er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Maxxis Relix Aramidic Lining 700 X 25 relaterte produkter. Vårt utvalg av Dekk produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk