up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´

plus
  • Play videoMaxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´
  • Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´

Produktbeskrivelse Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´

Maxxis har gjort det igjen med sitt nyeste XC race dekk. Den nye Maxxis Aspen presser grensene for en lettvekts XC dekk som er utformet for å ha minimal rullemotstand.


Aspen er designet med et høyt volum casing for å glatte ut de tøffeste røtter og steiner, mens den doble forbindelser gir optimal trekkraft i hjørnene. Så hvis krysset mållinjen først er topp prioritet, så Aspen er designet for deg.Funksjoner:


- Race inspirert design med lav profil


- Aggressive knottene


- Lett XC race dekk


- Dual CompoundSpesifikasjoner:


- Vekt: 585 g


- Tpi: 60


- Bead: Sammenleggbar


- Compund: Dual


- Maxi Psi: 65


Oppdag alle Felger og dekk produkter som du kan finne hos bikeinn som Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´. Kjøp nå Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´ og spar mye penger på Dekk produkter. I tillegg, med den kvaliteten som er støttet opp av merket Maxxis vil det være det perfekte kjøpet. Vet du allerede at du kan finne Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´ og andre sporter i vår sykkel butikk? Takket være bikeinn kan du nå se et enormt utvalg av Felger og dekk artikler, ideelt for hver sport tenkelige .

Spesifikasjoner Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Aspen 60 TPI 29´´

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Maxxis osp 29 x 2.1

-

Alt bra, frakt ikke veldig raskt, men det fant sted i tide. Maxxis Aspen er et bra produkt, jeg bruker dem på en scott-skala 925

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up