up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Maxxis

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´

plus
  • Play videoMaxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´
  • Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´

Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´

Produktbeskrivelse Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´

29X2.20 57 622 Sammenleggbar


Akkurat nå er produktet Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´ på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketMaxxis har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Dekk modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Felger og dekk. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner Maxxis Sammenleggbare Mtb Dekk Ikon 60 TPI 29´´

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Maxxix ikon 2.2

-

Klassisk XC-dekk, kompromiss mellom grep og rulleevne. Meget godt alternativ selv om holdbarheten er noe redusert på grunn av den lave hælen.

Flott mtb-dekk

-

Den innfridde forventningene, og kom lenge før fristen. Jeg likte designen og grepet, og ga en flott pedal på tekniske og svingete steder, så vel som på flere andre ruter. jeg anbefaler

Goldilocks dekk

-

Ikon er en klassiker. Det møter sweet spot med lav vekt (640 gram) og godt grep / flyt. Dette dekket fungerer godt i løse over harde overflater og gjør en grei jobb i slurvete gjørmete stier.

Rimelig

-

Det overgikk ikke forventningene.

Maxxis ikon

-

God pris for et kvalitetsdekk. Tok noen uker å ankomme men forventet i dagens situasjon. Vil definitivt kjøpe i fremtiden når behovet er.

Som forventet

-

Godt grep og raskt. Fungerer fint på den harde halen min

Maxxis ikon 2.2

-

Dekk er lett og ruller godt som annonsert. Min eneste klage er at slitedybden ikke er så dypt som jeg ønsker. Det regnes som et dekk av løpstype, slik at vekten ville blitt økt hvis det hadde større slitedybde. Så hvis du vil ha et skikkelig langvarig dekk, kan det hende at dette ikke er ditt beste valg.

Bra dekk til en god pris

-

Den er lett og ruller godt, å være lav tpi på asfalt gir litt mer støy når du ruller, men ikke noe irriterende.

Maxxis ikon 2.2

-

Flott produkt. Fungerer toser perfekt.

Maxxis ikon 29x2.2

-

Sykkelen min kom fra fabrikken med dette dekket. Jeg bruker det med et rør selv om det er rørløst klart. Sideveggen er utsatt for kutt, men hvis de gjorde det sterkere, ville dekket ikke være så lett. Jeg måtte bytte ut dekket fordi dekkene til kuttene på sideveggen jeg gjorde på interiøret, så ut til å være klare til å blåse ut med det angitte trykket. Jeg må skylde på kuttene i terrenget jeg sykler, ikke dekket. Selv etter å ha lagt fraktkostnader til Canada var prisen på Bikeinn mye lavere enn konkurrentene, og deres service / sporing / oppfølging er upåklagelig. Takk skal du ha.

Utmerket mtb dekk.

-

god trekkraft på hardpakksløype.

Godt produkt

-

Veldig lett og svært allsidig

Terrengsykler tier

-

Flott mtb-nivå

Utmerket

-

Godt grep, det var det han ville. Kan imidlertid tilby mer sidebeskyttelse.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up