`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Maxxis

Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40

  • Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40
  • Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40

Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40

Produktbeskrivelse Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40

Våre argumenter trengte en mid pigg dekk som kunne håndtere tørre, løs, blåst ut hjørner samt en bit av gjørme. Den Shorty er at dekk. Et høyt volum, dual ply utfor casing gjør Shorty en mer allsidig alternativ enn en dedikert mud pigg som vår Wet Scream. Store, høye og litt forskjøvet side knotter trenge løs jord for å gi forutsigbare, stabil i svinger ved warp hastighet.

Liker du Maxxis Shorty Butyl 42a 27.5 X 2.40? Gå inn på vår sykkel seksjon og oppdage et stort utvalg av Felger og dekk produkter og tilbehør som kan hjelpe deg å realisere dine fritidsaktiviteter. Vi bekrefter at sykkel produktene er i perfekt stand. Ikke se noe videre! Vår kolleksjon av Felger og dekk finnes i forskjellige farger og stiler.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Dekk~~pos=trunc specs

-

Er dette en to lags tråd perle dekk? Takk David

våre eksperter svarer

Hallo,

Det er en CASINGLE-lag. Ett lag av nylon innpakket fra vulst til vulst. En ettlags foringsrør former seg etter terrenget og er lettere vekt.


Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk