up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoMaxxis Veidekk Radiale
  • Maxxis Veidekk Radiale
Maxxis

Maxxis Veidekk Radiale

plus

Maxxis Veidekk Radiale

Produktbeskrivelse Maxxis Veidekk Radiale

Den Radiale er et nytt vidunder i sykkeldekk Technology. Ved hjelp av en ekte radial casing, produserer Radiale en myk, smidig tur, jevner ut de tøffeste veiene.


En radial casing tillater sideveggen for enkelt å bøye og flex, noe som resulterer i mindre hysterese tap enn en standard clincher som strekker seg eller komprimerer på kontaktflaten.


Denne teknologien er utviklet for å produsere den supplest ri av noen clincher dekk. I tillegg til den radiale casing dekket benytter også Maxxis 3C Triple Compound Technology for større slitasje liv og svinger kontrollen sammen med silkshield punktering beskyttelse fra perle til perle.Funksjoner:


- Worlds eneste sanne radial sykkeldekk!


- Meget smidig med uovertruffen kurvekjøring grep


- SilkShield


- 3C Triple Compound TechnologySpesifikasjoner:


- Vekt: 215 g


- Tpi: 120


- Bead: Sammenleggbar


- Compund: 3c


- Maxi Psi: 145


- Bike Teach: 3c Silk ShieldTeknologi:


SilkShield gir beskyttelse mot perle til perle mens Silkworm er funnet utføres under slitebanen bare. SilkShield gir et ekstra nivå av beskyttelse for sideveggene i tillegg til utføres under slitebanen.


- Enestående kjørekomfort og ytelse


- Radial casing gjør sidewallto lett bøye og flex


- 120TPI casing


Velkommen til vår Maxxis Veidekk Radiale spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Dekk head-to-head.

Spesifikasjoner Maxxis Veidekk Radiale

Farge
Anbefalt bruk
Hjuldiameter
Dekktype

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up