`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Muc off

Muc off Nano Gel 5 L

  • Muc off Nano Gel 5 L
  • Muc off Nano Gel 5 L

Muc Off Nano Gel 5 L

Produktbeskrivelse Muc off Nano Gel 5 L

Ved hjelp av vår toppmoderne Nano Tech-formel, slipper Muc Off gjennom smuss raskere enn du kan si "OMG!", Uavhengig av været eller ridesituasjonen. Denne klassiske rosa Bike Cleaner har utrolig rensekraft fordi den inneholder revolusjonerende nanoteknologi som bryter ned smuss og smuss på mikroskopiske nivåer, samtidig som du tar vare på sykkelen din delikate finish. Fordi vi bruker de fineste ingrediensene og overflateaktive stoffene, er vår Muc Off-formel en tett bevoktet handelshemmelighet.

Det er den mest effektive renseren der ute, og det trenger ikke engang noen av disse ekkel, farlige syrer eller kjemikalier. Faktisk er vår helt rosa rengjøringsmiddel bionedbrytbar, fri for syrer, CFC og løsningsmidler, og den er alkalisk basert, slik at du kan rydde bort med en fri samvittighet. Det er trygt på alle overflater, og det er til og med skivebremsrotor og pute-vennlig. Muc Off Nano Tech Bike Cleaner er ideell for sykler, terrengsykler, fast sykler og pendlingscyklar.

Bruksanvisning:

Trinn 1 Skyll sykkelen grundig før du bruker Nano Tech Bike Cleaner.

Trinn 2 Spray Nano Tech Bike Cleaner på hele sykkelen, inkludert komponenter og la i 3 5 minutter.

Trinn 3 Agitér en stiv smuss med en børste eller svamp.

Trinn 4 Skyll hele sykkelen grundig med rent, rent vann.


Er du ute etter materialer fra Muc off og spesielt Muc off Nano Gel 5 L? Hos bikeinn kan du finne en komplett liste over Klokker produkter og sykkel tilbehør. Legg til alle dine bestillinger gjennom vår nettbutikk bikeinn. Du har 75 forskjellige betalingsmåter Sjekk ut katalogen og få spesial sykkel kampanjer. Og er du ikke fornøyd vil vi returnere pengene.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk