`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Northwave

Northwave Sonic 2 Carbon

  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon
  • Northwave Sonic 2 Carbon

Northwave Sonic 2 Carbon

Produktbeskrivelse Northwave Sonic 2 Carbon

Spesifikasjoner:


Såle: Carbon Lys

Øvre: Ultralight Pu

Øvre Construction: Multilayer Thermowelded + Airflow System

Lukke System: Slw2 + Strap

Hæl: Integrert Heel System

Vekt: 275 GrTeknologi:


Carbon Lys Sole: carbon fiber og glassfiber tilby krevende syklister som deg ble stivhet du trenger kombinert med en ultralette design.


SLW2 lukke system: The micrometric system SLW 2 (Speed ​​Lace Winch) representerer utviklingen av lukkesystem. Maksimal presisjon og modularitet. Den innovative trinnvis nedleggelse betyr at du kan stramme og forstørre den passer i en liten stund.

På sideknappen gir en dobbel funksjon: ved å trykke på, og det har en micrometric utgivelse og løfte det gir en fullstendig og umiddelbar åpning av skoen. Mer lett og tynnere. Tallskiven har blitt fullstendig redesignet i størrelse og vekt, noe som resulterer i å være betydelig lettere og tynnere. Det ytre dekke i myke materialer gjør også grepet mer effektiv.

Den ergonomiske formen på SLW to skralle følger anatomien i foten for å gjøre det veldig behagelig. Den SLW to skralle er lett utskiftbare. Kablene kommer fra den beste teknologien stammer fra verden av seiling.


Speedplay-adapter: Den korteste avstanden mellom foten og pedalen på markedet. Northwave utviklet og patentert, i samarbeid med Speedplay, en eksklusiv adapter som gir maksimal kraftoverføring på pedalene, takket være redusert tykkelse på bare 0,5mm snarere 3mm av de tradisjonelle Speedplay adaptere. Laget av nylon med en tynn aluminiumsplate (det sparer 8,5gr) gjør dette for å respektere den naturlige

anatomi av sålen holde minimalisert avstanden mellom foten og pedalen i en hvilken som helst stilling. Uten å legge bulk og vekt som det skjer i systemer uten adapter.


Multilayer Thermowelded konstruksjon: Ny flerlags konstruksjon: en lett microfiber er kombinert med store thermowelded mesh ventilasjons innsatser på samme tykkelse av en tradisjonell monolayer. Resultatet: bedre komfort og redusert vekt.


Airflow System: Det er Northwave ventilasjonsanlegg med store åpninger som lar føttene puste: nedre ventilasjonskanaler luften inne i sålen, mens sideåpninger garantere en tilførsel av frisk luft.


Heel Integrated System: Den nye helstøpt konstruksjon av overdel lov til å integrere et effektivt hæl låsesystem inne i strukturen, uten behov for ytre elementer. Samme effektivitet, redusert vekt.


Northwave Sonic 2 Carbon er tilgjengelig i forskjellige størrelser og farger. Hvis du er interessert i å kjøpe Northwave Sonic 2 Carbon fra din nett sykkel butikk bikeinn, ikke nøl lenger, og motta det hjemme i noen dager. Hos bikeinn kan du finne den laveste prisgaranti for produkter av sykkel utstyr fra merket Northwave.

Spesifikasjoner Northwave Sonic 2 Carbon

Funksjoner
Lukninger
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk