`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

  • Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units
  • Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Energisk og antioksidant.

Koenzym Q10 er et uunnværlig element i prosessene for ATP * -generering på mobilnivå, og derfor er det avgjørende for kroppens energimetabolisme. Coenzyme Q10 er "gnisten" som lar deg starte prosessene som kroppen får energi til (ATP *).

Koenzym Q10 tillater at disse synteseprosessene av ATP * i mitokondriene er mer effektive og i tillegg er hovedansvarlig for energiforsyningen til cellene i organismen.

En mangel på koenzym Q10 vil også direkte si at mitokondrielle prosesser ikke utvikler seg riktig, og derfor vil det oppstå forstyrrelser i den energetiske metabolismen.

På den annen side favoriseres både immunsystemet og kardiovaskulærsystemet ved tilskudd med koenzym Q10:

Koenzym Q10 modulerer blodtrykket, beskytter det kardiovaskulære systemet mot mulige endringer (kardiovaskulær beskyttelse).

Koezym Q10 har også vist seg å ha en kraftig antioksidant kraft, som beskytter celler fra frie radikaler generert i kroppen og styrker kroppen mot mulige infeksjoner (immun og antioksidant beskyttelse).

Med koenzym Q10 vil du fremme syntesen av ATP * å oppnå større energibesparelse på muskelnivået, samtidig som du beskytter kroppen mot frie radikaler generert under trening, som styrker kardiovaskulær og immunsystem.

* ATP: ATP er energienheten som bruker metabolismen for å utvikle alle dens prosesser, og derfor er det et essensielt molekyl for riktig utvikling av fysisk aktivitet. ATP er avgjørende for den riktige interne funksjonen av metabolisme så vel som å skaffe energi under utviklingen av fysisk aktivitet.

Hvordan å bruke:

Ta en kapsel om dagen, før du trener.

dose:

30 mg koenzym Q10 per kapsel.


Ønsker du og kjøpe Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Sports tilskudd hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Oppblåsbare hoppeslått tilbud.

Spesifikasjoner Nutrisport Coenzima Q 10 60 Units

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk