`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

  • Nutrisport Control Day Bars 24 Units
  • Nutrisport Control Day Bars 24 Units
  • Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Hva er CONTROL DAY?

Under en vektkontroll diett, om det er å miste eller hvordan det skal vedlikeholdes, er det svært viktig å sikre tilførsel av essensielle næringsstoffer som kroppen trenger å fungere riktig. Ellers vil det være intern ubalanse som kan forårsake helseproblemer.

Vitaminer, mineraler og fibre på den ene siden og proteiner, karbohydrater og fett på den andre, er næringsstoffer som vi ikke må glemme, og ControlDay-stolper gir deg de riktige mengdene som hjelper deg med å kontrollere vekten din.

Og er det ikke en bar er egnet til å erstatte maten til en person som følger et regime med vektkontroll. I løpet av denne perioden blir inntaket av utallige matvarer redusert av frykt for å øke vekten, noe som gir mangel på visse essensielle næringsstoffer til organismen (vitaminer, mineraler, essensielle fettsyrer, proteiner ...), derfor blir det mer Viktig enn noensinne for å være sikker på at vi inntar de riktige mengdene av makro og mikronæringsstoffer som bidrar til riktig funksjon av stoffskiftet.

ControlDay barer har blitt spesielt formulert for å gi karbohydrater og fett i riktig grad, samtidig som du kan kontrollere kaloriinntaket ditt for å fremme fettforbrenning. De gir også vitaminer, mineraler og fibre (de er rike på fiber).

I alle tilfeller er det tilrådelig å kombinere ControlDay-stengene med et hypokalorisk diett for å oppnå ønsket mål.

De nye ControlDay-stolpene gir også L Carnitine for å fremme fettforbrenning under daglig aktivitet.


Akkurat nå, Nutrisport Control Day Bars 24 Units er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Oppblåsbare hoppeslått katalog og særlig i vår Sports tilskudd kategori. Vi har en rekke Sports tilskudd som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Nutrisport Control Day Bars 24 Units

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk