`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Nutrisport

Nutrisport Protein Bar 24 Units

Nutrisport Protein Bar 24 Units

  • Nutrisport Protein Bar 24 Units
  • Nutrisport Protein Bar 24 Units
  • Nutrisport Protein Bar 24 Units

Nutrisport Protein Bar 24 Units

Produktbeskrivelse Nutrisport Protein Bar 24 Units

Hva er Proteica Bar?

Proteinbehovet til en idrettsutøver spenner fra 1g til 2g per kg kroppsvekt per dag, noe som innebærer et balansert kosthold og i henhold til daglig muskelavfall.

Det er åpenbart at ingen proteinkilde er den mest hensiktsmessige til å nærme musklene ordentlig. Derfor tilbyr NutriSport to deilige barer svært høye i proteinkvalitet med en eksemplarisk biologisk verdi.

Proteica Bar er en rik kilde til protein som er ideelt for å ta når som helst på dagen, både etter trening og mellom måltider for å sikre tilførsel av aminosyrer som musklene trenger å utvikle.

I tillegg gjør deres balansert næringsprofil dem en sunn og balansert snack for de som ønsker å følge et balansert kosthold.

Proteica Bar er et kosttilskudd av melkeproteiner med mineraler og vitaminer for rask gjenoppretting og for å dekke de økte behovene i intens fysisk innsats. Inneholder 32% proteiner med høyeste biologiske verdi.

Sammen med daglige treningshjelpemidler i muskelutvikling.


Hvis du er ute etter Nutrisport Protein Bar 24 Units er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Oppblåsbare hoppeslått produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Sports tilskudd for ulike typer aktiviteter. Vår Sports tilskudd er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner Nutrisport Protein Bar 24 Units

Produkttype
Sportsutstyr

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Stor

-

Lett å åpne med en hånd og tennene. Lett å spise mens du sykler!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk