`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Odlo

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm
  • Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Produktbeskrivelse Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Ikke la lagene dine bremse deg, velg ODLO Zeroweight Ceramiwarm langermet sykkeltopp for menn. Denne lette og pakkbare designen er viktig for trening, løyper og turer, og tilbyr veifunksjonalitet og allsidig klimakontroll overalt. Dette fundamentlaget er skåret av et karakteristisk Nortex-stretchnett og sitter komfortabelt på huden - varmer kroppstemperaturen med opptil 3 ° C når du sykler og låser inn gjenværende varmetrekk. Dette dynamiske syklaget har mer enn bare varmeisolasjon, og gir også forbedret fuktighetsstyring - svette bort og holder deg tørr hele turen. Laget med ergonomiske sømmer og en komfortabel buet kant, bruk Zeroweight Ceramiwarm langermet sykkeltopp med værbestandig yttertøy for den ultimate høyytelsesparringen.


Funksjoner og fordeler:

Aktiv oppvarming
Lett
Forbedret fuktighetsstyring


Spesifikasjoner:

Materiale:
Hovedstoff: 95% polyester, 5% elastan Hovedstoff 2: 95% polyester, 5% elastaninnsats I: 86% polyester, 14% elastan


Teknologi:

Fair Wear Foundation-medlemskap:
Odlo er medlem, med lederstatus, i Fair Wear Foundation (Fwf), som prøver å forbedre arbeidsforholdene i tekstilindustrien over hele verden. Fwf verifiserer at produsentene overholder sine etiske regler og gjør passende forbedringer. Som et multiinteressentinitiativ garanteres Fwfs uavhengighet fordi det styres av fagforeninger, NGO'er og forretningsforeninger. Åpenhet og ansvarlighet er hovedprinsippene for organisasjonen. Fwf-medlemmer jobber mot å forbedre arbeidsforholdene i fabrikker som produserer sydde tekstiler over hele verden. Grunnlaget for samarbeidet mellom Fwf og dets medlemmer er dets arbeidsregler. Åtte arbeidsstandarder utgjør kjernen i denne etiske retningslinjene. Fwf-medlemmer er kontraktuelt forpliktet til å overholde disse standardene. Fwf verifiserer om selskaper overholder arbeidspraksis gjennom fabrikkrevisjoner og klageprosedyrer, gjennom revisjon av medlemmers ledelsessystemer og gjennom omfattende konsultasjoner med interessenter i produsentland. Fwf deler sin kunnskap og (lokale) kontakter med medlemsbedriftene, og gir dem tilgang til informasjon om lokal lovgivning, arbeidslovgivning og kultur.Medlemmer kreves for å sette opp et effektivt overvåkingssystem, inkludert fabrikkrevisjoner, fabrikkopplæring og fabrikkbesøk. Fwf har en klageprosedyre som gjør at fabrikkarbeidere anonymt kan rapportere om misbruk relatert til arbeidsforhold. For å øke arbeidstakernes bevissthet om arbeidsrettigheter tilbyr Fwf også program for utdanning på arbeidsplassen.

Varm:
Svært funksjonell sportsklær med utmerket varmeisolasjon som holder kroppen varm når det er kaldt ute. Med stoffets effektive fuktighetsgivende egenskaper holdes huden tørr og varm. Varm termisk kvalitet er ideell for alle vinteraktiviteter.

Nulllysende:
Zeroscent maksimerer moroa din ved å minimere kroppslukt. Anti-luktteknologien er organisk basert og forhindrer at luktende stoffer trenger inn i fibrene. Det eneste du ikke gjør er å føle stinkende!

Ceramiwarm:
Ceramiwarm er en aktiv oppvarmingsteknologi, som varmer huden din opptil 3 ° C ved å bruke omgivende varme og din egen kropps energi. Den karakteriseres av høy slitekomfort og ultimat letthet.


Omsorg:

Maskinvask kaldt [30 °]
Ikke blek
Ikke tørketrommel
Stryke lav varme
Ikke renseriOdlo Zeroweight Ceramiwarm er et produkt som samsvarer til den Undertøy kategorien innen Herreklær utvalget på din sykkel butikken, bikeinn. Vent ikke mer og lær om alle fordelene som tilhører fellesskapet av bikeinn. Hva er fordelene med Odlo Zeroweight Ceramiwarm? Dette produktet er spesielt utviklet for å gi god støtte og helt basert på vår lidenskap for sykkel.

Spesifikasjoner Odlo Zeroweight Ceramiwarm

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk