up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top

Hvilket treningstilbehør trenger jeg for sykkelkonkurranser?

Selv om det er mange treningstilbehør du trenger for sykkelkonkurransen, vil vi i denne guiden diskutere noen av de mest nyttige. Ta en titt nedenfor;

Elite Thru Axle adapter kit er det viktigste treningstilbehøret som er kompatibelt med sykler via bolter på bakhjulene. Disse er enkle å sette opp og laget av høykvalitetsmateriale for å sikre god beskyttelse av sykkeltrådene.
Deretter kommer treningsmatten som er et av de viktigste treningssykkeltilbehøret . Elite treningsmatten er spesielt designet for treningssykler. Matten beskytter ikke gulvene dine mot olje, urenheter og svette, men det er også nyttig for å redusere støy ved å absorbere vibrasjonen på sykkelen.

Matten kan brukes med landeveissykler, terrengsykler og mosjonssykler. Matten er laget av termoplastisk gummi. Schwalbe , Continental , Elite , Tacx og MASSI tilbyr det beste treningstilbehøret for syklister.

Tacx svettebeskytter er et fantastisk treningstilbehør du trenger. Det hjelper deg med å beskytte sykkelen din mot korrosjon som skyldes svetting. Kluten er laget av absorberende materialer som enkelt kan settes opp og tas av sykkelen. Det beste med denne kluten er at den passer til alle sykkel.

clouse menu Lukk