`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ortlieb

Ortlieb Velocity 24L

  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L

Ortlieb Velocity 24L

Produktbeskrivelse Ortlieb Velocity 24L

ORTLIEBs kompakte messengerbag dobler som en energisk dagstriper og vanntett pendlerpakke. Denne allsidige delen er en favoritt med studenter. Den har en innvendig lomme med glidelås for å organisere små gjenstander og et bærehåndtak. Komfortabelt: robust skum tilbake for optimal luftcirkulasjon. Stabil: bunnen er beskyttet av slitasjebeskyttelse i hjørner og bunnfødder. Sikkerhet: Feste for sykkellys eller hjelm.

spesifikasjoner:

VEKT: 1010 g | 35,6 oz

HØYDE: 50 cm | 19 tommer

Bredde: 30 cm | 11 tommer

DEPTH: 16 cm | 6 tommer

VOLUME: 24 L | 1464,6 cu inch


Kjenner du alle de egenskaper som gjør Ortlieb Velocity 24L unik. Hvis du er interessert i Ortlieb Velocity 24L bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Ryggsekker kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Ortlieb Velocity 24L

Skjønn
Alder
Kapasitet
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (3)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Kvalitet

-

Perfekt !!

Spørsmål

-

Hei, hva er dette coloe bak på den andre siden (baksiden)? Jeg har sett det med en grønn bakside, men jeg leter etter en i alle svart

våre eksperter svarer

Hei, dette er alt i svart. Hilsen.

Bag

-

Stor bag. Veldig sterk og stor. Cool og praktisk design. Veldig glad det og jeg tror kjæresten min nå ønsker å prøve en ut!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk