`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Ortlieb

Ortlieb Velocity 24L

  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L
  • Ortlieb Velocity 24L

Ortlieb Velocity 24L

Produktbeskrivelse Ortlieb Velocity 24L

ORTLIEBs kompakte messengerbag dobler som en energisk dagstriper og vanntett pendlerpakke. Denne allsidige delen er en favoritt med studenter. Den har en innvendig lomme med glidelås for å organisere små gjenstander og et bærehåndtak. Komfortabelt: robust skum tilbake for optimal luftcirkulasjon. Stabil: bunnen er beskyttet av slitasjebeskyttelse i hjørner og bunnfødder. Sikkerhet: Feste for sykkellys eller hjelm.

spesifikasjoner:

VEKT: 1010 g | 35,6 oz

HØYDE: 50 cm | 19 tommer

Bredde: 30 cm | 11 tommer

DEPTH: 16 cm | 6 tommer

VOLUME: 24 L | 1464,6 cu inch


Ikke vent lenger og kjøp Ortlieb Velocity 24L med de beste leveransebetingelsene og til den beste prisen. I tillegg til bikeinn kan du finne andre Ryggsekker produkter i kategorien Bagger som kan supplere din bestilling. Kjøp Ortlieb Velocity 24L og motta den så snart som mulig. Ta en titt på våre Ryggsekker tilbud og velg de beste tilbudene.

Spesifikasjoner Ortlieb Velocity 24L

Skjønn
Alder
Kapasitet
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Deilig pose

-

Ortlieb lager noen deilige ting, og denne vesken er intet unntak. Jeg gleder meg allerede til å falle i trafikken med den på ryggen

Kvalitet

-

Perfekt !!

Spørsmål

-

Hei, hva er dette coloe bak på den andre siden (baksiden)? Jeg har sett det med en grønn bakside, men jeg leter etter en i alle svart

våre eksperter svarer

Hei, dette er alt i svart. Hilsen.

Bag

-

Stor bag. Veldig sterk og stor. Cool og praktisk design. Veldig glad det og jeg tror kjæresten min nå ønsker å prøve en ut!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk