up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Pearl izumi

Pearl izumi Over Sko Road Lite

plus
  • Play videoPearl izumi Over Sko Road Lite
  • Pearl izumi Over Sko Road Lite

Pearl Izumi Over Sko Road Lite

Produktbeskrivelse Pearl izumi Over Sko Road Lite

Den Pearl Izumi klassiker! Vi har forbedret de lette og beskyttende PRO Barrier Lite skostrekkene for 2014 med glidelås baklukking for førende aerodynamikk. Selv ikke-racers vil nyte beskyttelsen som PRO Barrier Lite Shoe Covers tilbyr i kjølig, blåsig vær i tillegg til den ekstra hastigheten deres påviste aerodynamik tilbud.

Egenskaper:

PRO Barrier Lite-stoffet gir lett vindbeskyttelse og vannmotstand

Vindtunnel testet for aerodynamikk

Glidelås baklukking for bedre passform og klasseledende aerodynamikk

Anbefales for bilsko med utvendige klosser

spesifikasjoner:

64% nylon

17% polyuretan

15% polyester

2% cordura nylon

1% elastan

1% kevlar aramid

Omsorg:

Bruk enkle vaskemidler uten tilsetningsstoffer:

Bruk aldri rengjøringsmidler med stoffmyknere, parfymer eller andre typer additiv. Den generelle tommelfingerregelen er jo enklere jo bedre. Mange vaskemidler med tilsetningsstoffer gir "overflateaktive stoffer" bak på fibre som hindrer den tekniske ytelsen. Vanligvis vil de beste vaskemidler som skal brukes, ha "Clear" eller "Free" i navnene sine. Ikke vask vaskemiddelet direkte på klærne, sett det først i vaskemaskinen når du starter vannet. Hvis noe ikke fungerer funksjonelt, men ikke er skittent, prøv å skylle det to ganger i varmt til varmt vann. Dette vil bidra til å kvitte seg med de skadelige tensidene.

Les etiketten for pleieinnhold:

På innsiden av ditt plagg, eller på påhengskortet, er det instruksjoner for omsorg for det enkelte stykket. På plagg vil dette være på en søm- eller ryggsømlabel. Følg disse retningene. På finere stoffer, bruk en "Gentle" syklus. Lukk alle glidelåser, fest "krok og sløyfe" lukninger på hansker

Du kan bruke tørketrommelen forsiktig:

Hvis du bruker en tørketrommel, må du bruke en lavere / varm varmeinnstilling (IKKE bruk en kommersiell tørketrommel eller en "varm" innstilling). Dette vil ofte gjenopprette stoffet og hjelpe vann- og vindavvisende egenskaper. Hvis du er i tvil, la klærne tørke.


Ønsker du og kjøpe Pearl izumi Over Sko Road Lite? Du har kommet til riktig plass! I kategorien Oversko hos nett sykkel butikken du kan finne et stort utvalg av ulike modeller til den beste prisen. Finn de beste sykkel produkter, som er tilpasset dine behov på bikeinn. Ser du etter en gave? Ikke gå glipp av våre Barnesko tilbud.

Spesifikasjoner Pearl izumi Over Sko Road Lite

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig varm

-

Enkel å installere og jeg liker fargen

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up