up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC
360

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

plus
  • 360POC Avip Rain Jacket
  • Play videoPOC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket
  • POC Avip Rain Jacket

POC Avip Rain Jacket

Produktbeskrivelse POC Avip Rain Jacket

AVIP Rain er en vanntett jakke for menn . Hvis du er den som trener i kaldt vær, trenger du denne windbuksemodellen som sparer kroppsvarmen i kroppen din. I tillegg har konstruksjonen forseglede sømmer som forhindrer kald vindkast og fuktighet i å komme i kontakt med huden din.

Vindjakken inkluderer elastisk stoff som favoriserer bevegelsesfrihet, spesielt når du er på sykkelen. I det ytre laget er det reflekterende elementer som forbedrer synligheten i lite naturlige lysforhold. Den indre foringskragen gir større komfort og varme.

Sportsklærne har Vectran, et forsterkende stoff som reduserer konsekvensene av ulykker eller fall. På fronten inkluderer den en full glidelås som glir raskt for å åpne og lukke herre jakke. Versjonen har ingen hette og er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger AVIP-regnjakken er ideell for syklister som trenger det høyeste nivået av beskyttelse, sikt, sykkelytelse og sikkerhet. Syklister som jevnlig trener i kulde, lite lys eller varierende værforhold, trenger ganske enkelt en jakke som vil utføre det som blir kastet mot dem. AVIP-regnjakken støtter alle disse behovene og forbedrer også syklistens synlighet, sikkerhet og beskyttelse. AVIP Rain Jacket er designet for å håndtere veldig våte forhold og har helt teipede sømmer og er vind- og vanntett, til en 10.000 mm vannsøylen-rating. Det høye pustende stretchstoffet sikrer også at det er i stand til å flytte fuktighet vekk fra en rytter raskt og effektivt, selv ved høye intensitetsnivåer. For å støtte synligheten og beskytte en syklist i tilfelle fall er jakken tilgjengelig med høy sikt, har fremtredende reflekslogoer og er blitt forsterket med Vectran® i strategiske soner på ermene for å beskytte ryttere og redusere konsekvensene av en ulykke eller fall. Jakken er lett og har en veldig presis passform, med forhåndsformede armer, en lengre rygg og en høy myk børstet krage for ekstra komfort og varme.DWR-infusjonsstoffet har en glidelås i full lengde med ekstra borrelåslukking, som også er på håndleddene, som holder alle elementene i sjakk, men gir utrolig fleksibilitet når det trengs.
Funksjoner:
Lett 3-lags DWR infundert PA-stoff med ekstra mekanisk strekk
Vanntett med en 10 000 mm vannsøyle
Vindtett materiale
Meget pustende stoff for å støtte intern fuktighetshåndtering
Svært slitesterke og slitebestandige Vectran®-lapper på ermet
Helt teipede sømmer
Forbøyde ermer for optimalisert sykkel- og kjørestilling
YKK Vislon-glidelås i full lengde for fleksibilitet
Lengre lengde på korsryggen for å støtte kjøreposisjonen og ekstra beskyttelse
Borrelåsstengning foran og skriver for å holde været ute
Myk børstet krage fôr for ekstra varme og beskyttelse
Reflekterende logo på baksiden og venstre ermet for å forbedre synligheten og sikkerheten


POC Avip Rain Jacket er tilgjengelig med forskjellige kjennetegn. Kjøp det hos bikeinn og fra nytte av alle fordelene. Dessuten, POC Avip Rain Jacket har den offensielle garanten av merket POC. Du kan også supplere din bestilling med andre produkter fra vår Herreklær katalog og Jakker kategori.

Spesifikasjoner POC Avip Rain Jacket

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder) coinns

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up