up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC
360

POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0

plus
  • 360POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0
  • Play videoPOC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0
  • POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0

POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0

Produktbeskrivelse POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0

Enestående beskyttelse og fantastisk komfort. POC nye VPD 2.0-teknologi har gjort det mulig å gå enda lenger for å forbedre nivået på beskyttelse, komfort og passform.


Effektiv ventilasjon gjennom de perforerte beskyttere og robust tøyelig mesh stoff. Tilbake, albue og skulder stykker sertifisert etter de høyeste motorsykkel standarder.Funksjoner:


- Ultra lav profil


- 3D støpt VPD 2,0 skulder og albue caps for omfattende dekning


- 3-lags formbar VPD 2,0 bryst beskytter (også egnet for kvinner)


- 3D støpt VPD 2,0 ryggbeskytter


- Bestandig aramid forsterket stretch ermet


- Avtagbar bryst og ryggbeskytter for enkel vask


- Avtagbar og fleksibel linning. Juster høyden for beste ryggplate stilling


Oppdag POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0 på lager og til best pris. Besøk bikeinn, din nettbutikk med sykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0 nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner POC Beskyttelsesvest Spine VPD 2.0

Farge
Skjønn
Produkttype
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Veldig god investering

-

Poc Spine Vpd 2.0 Jacket er virkelig en flott ting. Du er beskyttet, det er behagelig å ha på og beskytterne blir kontinuerlig mykere når du bruker dem. God ting.

God

-

Trygt og godt.

Flott alternativ for kvinner

-

Jeg kjøpte Poc Spine Vpd 2.0 Jacket til datteren min etter å ha prøvd å finne kroppsarme som passer til kvinner eldre enn 12 som ikke er en størrelse 10 eller mindre. Den fremre polstringen former for å passe der kroppen, samtidig som det gir både slag og beskyttelse. Datteren min er 5 ft 11 og er en størrelse 16 og elsker å ri skitt sykler. Den er komfortabel og utstyrt perfekt. Veldig fornøyd med mitt kjøp.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up