`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday
  • POC Cerebel Raceday

POC Cerebel Raceday

Produktbeskrivelse POC Cerebel Raceday

Cerebel Raceday er en POC triathlon hjelm , denne modellen skiller seg ut for sin evne til å brukes under de vanskeligste omstendighetene. Konstruksjonen inkluderer tykkere områder og inkluderer i tillegg et PC-ytterdeksel.

Når det gjelder passformen, inkluderer denne versjonen et sikkert system som inkluderer intern polstring. Blant fordelene du vil finne er dens evne til å regulere Coolbest-temperaturen.

Modellen er tilgjengelig i tre størrelser S (50 56 cm), M (54 60 cm) og L (58 62 cm), du kan også velge mellom en rekke farger.

Oktale Aero er basert på den prisbelønte oktale hjelm, men har blitt videreutviklet for aerodynamikk og som skal brukes i time trial og arrangementer hvor lav luftmotstand er viktig, uten å ofre sikkerhet, vekt eller komfort.

Det gir mer dekning og ekstra beskyttelse av templene og baksiden av hodet. For ytterligere å forbedre sikkerheten, er det EPS liner strategisk tykkere i mest utsatte områdene, og er dekket av det ytre PC skallet.

De unike og fullt innpakning unibody skall konstruksjon fungerer som en monocoque og forbedrer sikkerhetsegenskaper og konstruksjon integriteten til hjelmen og samtidig opprettholde en lav vekt.

Den ultralette justering av størrelse systemet sikrer en komfortabel og sikker passform og den interne Coolbest padding bidrar til å redusere temperaturen i grensesnittet mellom hjelmen og hodet.

Egenskaper:

Ekstern micro for aerodynamisk ytelse

Høy ytelse EPS liner, optimalisert i tetthet

Fullt innpakning unibody skall konstruksjon

Ultralight størrelse justeringssystem, utviklet med lav kontaktområdet

Stropper støpt inn liner

Temperatur regulering Coolbest padding

spesifikasjoner:

STØRRELSER: S (50 56 cm), M (54 60 cm), L (58 62 cm)

Vekt: 210 g (S), 215 g (M), 225 g (L)


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Velkommen til vår POC Cerebel Raceday spesiell avtale. Hos bikeinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt sykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om sykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Hjelmer head-to-head.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk