`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo
  • POC Essential Road Logo

POC Essential Road Logo

Produktbeskrivelse POC Essential Road Logo

Essential Road Logo er sykkeltrøye som fremmer bevegelsesfrihet fordi den tilpasser seg effektivt til kroppen din på grunn av det fireveis stretchstoffet. Dette sportsklæret er bygget av polyesterstoff med en lett struktur som tillater høy absorpsjon.

Sykkeltrikekonstruksjonen inkluderer en YLK-glidelås i full lengde som åpnes og lukkes, og glir jevnt. Dette sportsklæret inkluderer en elastisk hem og ermet klips som hjelper til med å holde plagget på plass.

Sykkeltrøyen har tre baklommer for å oppbevare personlige eiendeler. Den har også en lomme med glidelås for å beskytte mobilen. Versjonen er tilgjengelig i en rekke størrelser og farger.

Essential Road Color Jersey er laget av et pustende og høyt wicking polyester stoff, og er en allsidig sykkelstroke designet for økt fleksibilitet og komfort på alle turer. Full glidelås foran og underarm nett gir optimal ventilasjon og temperaturregulering. Jerseyen har tre baklommer og en ekstra mobiltelefonlomme for å bære alle de sykkelbehovene. Med en elastisk hemme holder jerseyen også sikkert på plass og behagelig passform.

Tekniske funksjoner:

Pustende og høyt wicking polyester stoff

Tre baklastlommer for å bære alle sykkelbehov

Ekstra mobiltelefonlomme for ekstra sikkerhet

YKK glidelås i full lengde for optimal ventilasjon og fleksibilitet

Elastisk nederst på baksiden for å sikre en presis passform

Myk og behagelig ermet mansjett og krage

Mesh under arm og på sidepanel for ventilasjon og komfort


Hvis du ser etter gode kvalitets Jerseys artikler, da vil vårt utvalg av Jerseys definitivt møte dine forventninger. Vi anbefales for deg POC Essential Road Logo, prisen er 82.99 $ og er tilgjengelig. bikeinn er det beste alternativet for å kjøpe sykkel utstyr til den beste prisen. Hvis du finner en lavere for POC Essential Road Logo, offentlig tilgjengelige pris et annet sted, vil vi matche det!

Spesifikasjoner POC Essential Road Logo

Typer av ermer
Funksjoner
Glidelåslengde
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (8)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott

-

Flott produkt, jeg anbefaler alltid en mindre størrelse enn vanlig

Flott

-

Flott produkt og frakt

Klipp små

-

Fin skjorte, men kuttet veldig liten. Xl så stor som annen m eller l

Jersey

-

Jersey-kvalitet er utmerket. Jeg bruker POC-produkter om vinteren, jeg bruker dem også om sommeren. Jeg kjøpte XL, er stram. 186cm, 95kg - Jeg ville kjøpt XXL neste gang. (Jeg antar at jeg foretrekker klubbform, denne trøyen er sport fit)

Veldig kult og kvalitet

-

Veldig kul trøye, jeg liker minimalismen til POC-merket, det er en kul trøye til sommeren, kvalitetsshowene, jeg ville kjøpt flere produkter fra dette merket, jeg bestilte en størrelse S for 159 cm og 54 kg, den er perfekt for meg.

Anmeldelse

-

Veldig rask forsendelse

Utmerket kvalitet

-

God kvalitet og passform som alltid fra POC.

Utmerket produkt

-

Utmerket produkt, god kvalitet på materialer og fremfor alt veldig behagelig. Som en anbefaling, vær oppmerksom på størrelsene, de er litt små.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk