`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Octal Aero Avip

  • POC Octal Aero Avip
  • POC Octal Aero Avip
  • POC Octal Aero Avip

POC Octal Aero Avip

Produktbeskrivelse POC Octal Aero Avip

POC Octal Aero AVIP Helmet tilbyr høy synlighet og en aerodynamisk fordel, en fantastisk hjelm med høy ytelse. Med en slitesterk, rask og stilig dekket design, ideell for landevei, tidsforsøk, triathlon eller Ironman-begivenheter og for de som ønsker enestående fartsgevinst.

Bare litt tyngre enn Octal, bæres Octal Aero AVIP av Cannondale Garmin Pro Cycling Team. Denne hjelmen, med den ekstra eksterne mikroskallen, er sikker på å være den valgte hjelmen for de raske, vindfulle klassiske klassiske løpene i Belgia.

Med alle POC-hjelmer er sikkerhet av største viktighet. Octal Aero er POCs topp hjelm, brukt av Andrew Talansky og Daniel Martin. Denne hjelmen er rask, lett og en stilig måte å beskytte hodet på.

Beskyttelsen dekkes av et spesielt konstruert Expanded Polystyrene (EPS) foring, dette er tykkere i de viktige områdene som er utsatt for påvirkning. Denne foringen er dekket av et ytre skall av polykarbonat (PC) som gir mer dekning til utsatte områder, for eksempel templene, og gir mer dekning enn rivaliserende hjelmmerker.

Uni body shell-konstruksjonen er utrolig sterk og resulterer i en veldig lett hjelm, bare 215 gram i middels størrelse.

Octal Aero AVIP-hjelm er designet for å være aerodynamisk, men også godt ventilert. Ventilasjon er utstyrt med nøye plasserte luftventiler, som kanaliserer luftstrømmen, for å holde hodet kaldt.

Det er installert et Coolbest polstringsystem på innsiden av hjelmen. Dette forbedrer luftstrømmen og fuktighetskontrollen ytterligere, og reduserer dermed temperaturen mellom hjelmen og hodet ditt.

Utformingen av denne futuristiske hjelmen har vunnet mange fans og priser. De sømløse integrerte hjelmstroppene støpt inn i foringen gir en ren og beskjærende profil.

POC Octal Aero AVIP-hjelm har en omsluttet, full hodebeskyttelses passform, hjulpet av det minimalistiske, enkle, men svært effektive oppbevaringssystemet. Dette gjør at rytteren kan ringe passformen til sin eksakte personlige preferanse.

AVIP er POCs system for oppmerksomhet, synlighet, interaksjon og beskyttelse. Dette er designet for å legge til synlighet og forbedre sikkerheten. POC har produsert Octal Aero AVIP i en lys oransje farge i sink og lagt til en strekkode i ICE of Emergency (ICE). Denne strekkoden lar deg registrere dine personlige data på hjelmen din, så i uheldig tilfelle en ulykke vil nødetatene, med den nødvendige appen, kunne hente all viktig informasjon.


Funksjoner:

AVIP: Konsept for beskyttelse av oppmerksomhet mot synlighet
Ekstern mikroskall for aerodynamisk ytelse
Utvidet polystyrenforing (EPS) med høy ytelse, optimalisert i tetthet
Full innpakning av unibody shell-konstruksjon
Ultralett størrelsesjusteringssystem, designet med lavt kontaktområde
Stropper støpt til fôr
Temperaturregulerende Coolbest polstring
Reflekterende flekker og fargekombinasjoner for økt synlighet
Skannbar i tilfelle nødsituasjon (ICE) -merke


Spesifikasjoner:

Vekt: 210gEN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Akkurat nå er produktet POC Octal Aero Avip på lager hos bikeinn. Finn ut hvilken andre sykkel produkter merketPOC har i din nett sykkel butikk. Gjør alle antrekk din egen med denne sesongens utvalg av Hjelmer modeller. På bikeinn lager vi de nyeste stiler og design av Beskyttelse. Bla gjennom vårt utvalg og finne sykkel artikelen som passer dine behov.

Spesifikasjoner POC Octal Aero Avip

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk