`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Octal

  • POC Octal
  • POC Octal
  • POC Octal

POC Octal

Produktbeskrivelse POC Octal

Poc Octal-hjelmen gir maksimal beskyttelse, ventilasjon, komfort, letthet, presis passform og sikkerhet mens du trener landeveissykling med full garanti for at ditt eventyr blir en suksess.

Unibody-skallet gir større dekning takket være hele konstruksjonen og dessuten føles det lettere. Innvendig kommer denne sykkelhjelmen med EPS-fôr som motstår veldig skrå og vertikale støt. Coolbest-polstring gir friskhet og et snev av kjøling til hodet.

Du kan justere denne sykkelhjelmen komfortabelt og raskt takket være de støpte stroppene slik at utendørsaktiviteten din blir full av sikkerhet og komfort på hver kilometer.

Den prisbelønte Oktal hjelmen er konstruert for å ta neste steg i veien sykkelhjelm sikkerhet og gir optimal ventilasjon, komfort og veier mindre enn 200 gram (størrelse M, CE versjon).


For å øke sikkerheten ytterligere, gir oktale mer dekning og ekstra beskyttelse for templene og baksiden av hodet og EPS liner er strategisk tykkere i de mest utsatte områdene.


De fullt innpakket unibody skall konstruksjon fungerer som en monocoque og forbedrer sikkerhetsegenskaper og konstruksjon integriteten til hjelmen og samtidig opprettholde en lav vekt.


POC har nærmet ventilasjon på en unik måte, og i stedet for å bruke mange små åpninger, har oktale færre, men større, ventilasjonsåpningene. Denne ventilasjon utforming tillater mer luft å strømme gjennom hjelmen, noe som også resulterer i forbedret aerodynamiske ytelse.


Den lette justering av størrelse systemet sikrer en komfortabel og sikker passform mens Coolbest polstring bidrar til å redusere temperaturen i skjæringspunktet mellom hjelmen og hodet.Spesifikasjoner:


Høy ytelse EPS liner, optimalisert i tetthet.

Fullt innpakket unibody skall konstruksjon.

Sjenerøst ventilert, bruker Pocs unik ventilasjon design.

Størrelse justeringssystem.

Stropper støpt inn liner.

Temperaturen regulerer Coolbest polstring.

Eye garasje for å holde solbrillene sikkert på plass når den plasseres på hjelmen.Spesifikasjoner:


Størrelser og vekt:


Små: 50 56 cm (190 g)

Medium: 54 60 cm (195 g)

Store: 56 62 cm (205 g)


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjenner du alle funksjonene til POC Octal? Hos bikeinn velger vi sykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Beskyttelse artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Hjelmer kolleksjonen. Alle merkene vi selger som POC er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av sykkel ekspertene!

Spesifikasjoner POC Octal

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (21)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Octal poc

-

Den oransje fargen er utrolig, og det samme er ventilasjonen, det ser ut til at du ikke har på deg noe!

Flott hjelm

-

Komfortabel

Gebial

-

Produktet er fantastisk

Vakker hjelm

-

Takk Bikeinn for denne vakre hjelmen med denne vakre oransje fargen!

Storslått

-

Den oransje fargen er fantastisk, og det samme er ventilasjonen, takk Bikeinn for dette produktet til denne prisen!

Kul!

-

Jevn levering, vakkert design, perfekt passform. Både horisontal og vertikal justering gir god passform rundt skallen (hodeomkrets 59) med M.

Poc flott !!

-

Designfargen er den beste. Både størrelse og avsporing er perfekte. Jeg vil at du skal forlate den som standard uten å endre den.

Storslått hjelm

-

Jeg har ennå ikke gått ut med ham på veien, men jeg får en følelse av at det er en superlett hjelm med veldig god ventilasjon og jeg elsker også modellen.

Det var en god shopping

-

Vi var i stand til å kjøpe en lett, høy ytelse, kul hjelm til en overkommelig pris. Leveringstiden er også noen dager, noe som er nyttig for å komme i gang.

Octal poc hjelm

-

Komfortabel og veldig ventilert, estetisk elsker jeg den, den veier ingenting, jeg anbefaler den 100%. Veldig rask frakt og eksakte varsler, det anbefales på det sterkeste å kjøpe her

Octal navi svart hjelm

-

Produktet er utmerket!

Utmerket!

-

Veldig behagelig og veldig lett hjelm! Helt anbefalt!

Lett og bra

-

Hjelmen er veldig lys, min balanse sier nøyaktig det samme som produsentens 225g. Du kan knapt føle det på hodet. Passformen er også bra (i hvert fall for hodet mitt). Designet er selvfølgelig et spørsmål om smak, jeg personlig liker det. Utførelsen er god. POC Octal burde være veldig trygg, jeg håper at jeg ikke kommer inn i situasjonen for å teste dette ut selv ... Clear Buy anbefaling.

Utmerket

-

Som alltid ... utmerket sykkel i!

Poc oktal

-

Jeg er veldig fornøyd. Kvalitet topp. Passer perfekt. Glad igjen.

Sikkerhetsstandarder

-

Hei Hjelper denne hjelmen australske standarder? Kommer det med den australske standarden klistremerke? takk Andrew

våre eksperter svarer

Hallo,
Sertifiseringene til denne hjelmen er:
- EN 1078,
- CPSC 12.03,
- AS / NZS2063-2008
Vi håper det vil hjelpe deg.
Regaerds.

Octal raceday

-

Flott utseende, lett hjelm

Utmerket

-

Lett vekt. God passform. Fantastisk styling. Big minus sin pris.

Flott produkt

-

Stor lys hjelm, godt ventilert og super passform.

Første kontakt

-

I dag slippes jeg POC oktale, første kontakt med ham og med merkevaren. Veldig behagelig og lett. Det virker som du er uten hjelm, tilpasser seg godt til hodet mitt. I mitt tilfelle jeg bruker størrelse M (54-60cm) og hodet mitt er 58cm, perfekt! Som et negativt punkt markere sideremmene, er de ikke regulert i lengde og er i den klassiske materiale liv. I dag markerer det innarbeide nye, mer hygieniske materialer. Avsluttende vurdering: 9/10

Poc hjelm

-

sikker hjelm, men de innvendige overflater er rotete og ingenting i henhold til prisen belastet

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk