`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Paris

  • POC Paris
  • POC Paris
  • POC Paris

POC Paris

Produktbeskrivelse POC Paris

Poc Paris-jakken er designet for landeveissykling eller terrengsykling siden den gir beskyttelse mot regn og vind, refleksdetaljer, kompatibilitet med LED-lys, letthet, komfort og eleganse uansett hvor du går.

Denne vanntette jakken er laget med DWR-behandling som motstår lite regn og vind, slik at du ikke trenger å stoppe underveis. Det har Poc Modular Visibility-systemet som gir muligheten for å bruke LED-lys for å bedre belyse veien.

Dessuten kan du koble deg til Poc See Me-appen for å samhandle med andre ryttere. Denne vindtette jakken inkluderer to lommer foran med klaffer og de forseglede sømmer unngår at vannet og vinden kommer inn.

Egenskaper:

Allsidig

vindtett

Mekanisk strekk

Bikejustert passform

Reflekterende detaljer

POC Aid-kompatibel


Hvis du er ute etter POC Paris er du heldig. I vår sykkel butikk har du den beste prisen tilgjengelig og med selvtilliten til at butikken gir deg lyst bikeinn. Ikke vent lenger og legg bestillingen på dine Herreklær produkter. bikeinn tilbyr et eksklusivt utvalg av Jakker for ulike typer aktiviteter. Vår Jakker er designet for å passe dine behov og gi deg full kontroll, uansett vær.

Spesifikasjoner POC Paris

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk