`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Poc

Poc Pocito Omne Spin

Poc Pocito Omne Spin

Poc Pocito Omne Spin

Poc Pocito Omne Spin

  • Poc Pocito Omne Spin
  • Poc Pocito Omne Spin
  • Poc Pocito Omne Spin
  • Poc Pocito Omne Spin
  • Poc Pocito Omne Spin
  • Poc Pocito Omne Spin

Poc Pocito Omne Spin

Produktbeskrivelse Poc Pocito Omne Spin

Barnas sykkelhjelm designet for å støtte yngre ryttere når de utvikler sine ferdigheter. Med en design og funksjoner som er arvet fra den voksne versjonen av hjelmen, er Omne Air SPIN spesielt skreddersydd for å imøtekomme de nøyaktige behovene til yngre ryttere. Hjelmen har et 360 ° passform system som gjør det enkelt å finne en presis passform og en EPS-foring optimalisert for den beskyttelsen barn trenger. Vår patentsøkte silikonpute-teknologi SPIN (Shearing Pad INside) er også inkludert.

Som med alle POCito-produkter, har vi jobbet for å øke den proaktive beskyttelsen i barnas sykkelhjelm. Omne POCito SPIN er tilgjengelig i veldig synlige lysstofffarger som jobber for å tiltrekke oppmerksomhet på avstand, så andre legger merke til barnet tidligere. Refleksdetaljer gjør det enda lettere for hjelmen å fange oppmerksomhet.

Egenskaper:

Barnas sykkelhjelm designet for å imøtekomme de spesifikke behovene til yngre ryttere og sertifisert i henhold til CE EN 1078, CPSE 12 03, AS / NZS 2063 standarder.

Robust konstruksjon med en EPS-foring optimalisert for barns beskyttelse.

Enkelt å betjene 360 ° fit-system som gir barna en presis, sikker passform.

SPIN (Shearing Pad INside) vårt patentsøkte silikonpute teknologisystem

Fluorescerende farger og reflekterende detaljer gjør det enkelt for andre å se brukeren på avstand.

Ventilasjonsdesign som er arvet fra Omne Air SPIN, holder barnas hode kjølig mens du sykler.


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Poc Pocito Omne Spin er det perfekte produktet for å nå dine sykkel mål. Fullfør din bestilling med andre relaterte Hjelmer produkter og nyt livet som aldri før. Noen av våre Beskyttelse produkter har en spesiell kampanje. Finn dem på bikeinn! Vi tilbyr et bredt utvalg fra Poc som er anerkjent innen de beste materialer, de alltid klarer å levere.

Spesifikasjoner Poc Pocito Omne Spin

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk