up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • 360POC Solbriller Will
  • Play videoPOC Solbriller Will
  • POC Solbriller Will
POC
360

POC Solbriller Will

plus

POC Solbriller Will

Produktbeskrivelse POC Solbriller Will

Will er en livsstil ramme med ytelse attributter. Den Grilamid ramme er lett, fleksibelt og slitesterk, noe som gjør den perfekt for nesten alle atletisk forsøke. De hydrofile gummi opphold grippy selv når det er vått, så brillene vil holde seg til nesen din når du beveger deg, uavhengig av regn eller transpirasjon. Nylon linser er behandlet med Ripel for klar visjon og enkel rengjøring.Spesifikasjoner:


Bruk: rendition / utvidet bruk

Lysforhold: Søn

Behandlinger: Ripel

VLT: 14,9%

Lens kategori: katt. 3


Hvis du er interessert i POC Solbriller Will, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Briller produktnavnet fra merket POC har den høyeste produksjon skvaliten. POC designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din POC Solbriller Will idag!

Spesifikasjoner POC Solbriller Will

Linsetype
Farge
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Briller

-

Jeg er fornøyd med brillene jeg har kjøpt. Veldig komfortabel.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up