`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Spine VPD 2.0

  • POC Spine VPD 2.0
  • POC Spine VPD 2.0

POC Spine VPD 2.0

Produktbeskrivelse POC Spine VPD 2.0

Enestående beskyttelse og fantastisk komfort. POC nye VPD 2.0-teknologi har gjort det mulig å gå enda lenger for å forbedre nivået på beskyttelse, komfort og passform.


Effektiv ventilasjon gjennom de perforerte beskyttere og robust tøyelig mesh stoff. Tilbake, albue og skulder stykker sertifisert etter de høyeste motorsykkel standarder.Funksjoner:


- Ultra lav profil


- 3D støpt VPD 2,0 skulder og albue caps for omfattende dekning


- 3-lags formbar VPD 2,0 bryst beskytter (også egnet for kvinner)


- 3D støpt VPD 2,0 ryggbeskytter


- Bestandig aramid forsterket stretch ermet


- Avtagbar bryst og ryggbeskytter for enkel vask


- Avtagbar og fleksibel linning. Juster høyden for beste ryggplate stilling


Er du interessert i POC Spine VPD 2.0? For øyeblikket er produktene på lager hos bikeinn, din nett sykkel butkk. Hos bikeinn vil du finne flere sykkel produkter fra merket POC. Ikke vent lenger og nyt fra POC Spine VPD 2.0 bare bare noen få klikk. Oppdag bikeinn sitt brede utvalg av sykkel støtter nå.

Spesifikasjoner POC Spine VPD 2.0

Alder
Produkttype
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Veldig god investering

-

Poc Spine Vpd 2.0 Jacket er virkelig en flott ting. Du er beskyttet, det er behagelig å ha på og beskytterne blir kontinuerlig mykere når du bruker dem. God ting.

God

-

Trygt og godt.

Flott alternativ for kvinner

-

Jeg kjøpte Poc Spine Vpd 2.0 Jacket til datteren min etter å ha prøvd å finne kroppsarme som passer til kvinner eldre enn 12 som ikke er en størrelse 10 eller mindre. Den fremre polstringen former for å passe der kroppen, samtidig som det gir både slag og beskyttelse. Datteren min er 5 ft 11 og er en størrelse 16 og elsker å ri skitt sykler. Den er komfortabel og utstyrt perfekt. Veldig fornøyd med mitt kjøp.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk