`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin
  • POC Tectal Race Spin

POC Tectal Race Spin

Produktbeskrivelse POC Tectal Race Spin

Poc Tectal Race Spin-hjelm gir komfort, letthet, ventilasjon, presis passform og sikkerhet til de spesialiserte syklistene i terrengsykling eller enduro der risikoen for et støt mot et tre er større.

Derfor har Poc gjort en innsats for å velge de beste materialene for å designe denne sykkelhjelmen : Unibody og PC-skallet er fullt bygget i ett stykke og er mer motstandsdyktig mot støt mot skarpe gjenstander.

Spin-teknologien garanterer komfort med silisiumdynene og EPS-fôret er veldig motstandsdyktig mot vertikale og skrå støt. Ventilasjonen fungerer optimalt slik at hodet til enhver tid er friskt. Du kan justere denne sykkelhjelmen med støpte stropper enkelt.

Med funksjoner fra flere av POCs prisbelønte hjelmer, og en unibody shell-konstruksjon som først ble introdusert i vår banebrytende Octal-hjelm, gir Tectal Race SPIN beskyttelse og ventilasjon i en tidligere usett skala for terrengsykkelryttere.

Med inkluderingen av SPIN (Shearing Pad INside), vårt patentsøkte silikonpute-teknologisystem, bygger hjelmen videre på hele vår hjelmtilnærming til design og konstruksjon for å levere overlegne nivåer av komfort, passform og ytelse.

Andre sikkerhetsfunksjoner inkluderer et aramidebro-system for forbedret strukturell integritet og en forsterket EPS-foring. Unibody shell-konstruksjonen støtter hjelmenes integritet, samtidig som den sikrer at vekten forblir lav. Og med ventilasjon som er optimalisert og evaluert gjennom testing av vindtunneler, leverer Tectal Race SPIN lett, pålitelig beskyttelse som vil holde deg kjølig når du skyver grensene på stien.

Justerbar topp:

Forsikre deg om at synet ditt ikke påvirkes av sollys med den justerbare toppen.

Snurre rundt:

En silikongellignende membran inne i hjelmstoppingen danner grunnlaget for vår patentsøkte SPIN-teknologi (Shearing Pad INside).

Goggle Clip:

Forsikre deg om at beskyttelsesbrillene holder seg på plass hver gang du treffer løypene med den avtakbare beskyttelsesbrillen.

Egenskaper:

Trail dedikert terrengsykkel hjelm designet for å gi mer dekning ved templer og bakhodet.

Helt innpakket unibody shell-konstruksjon for å forbedre hjelmstyrken

Hjelm integrert med patentsøkt SPIN (Shearing Pad Inside) -puter

Lett

Svært ventilert ved bruk av POCs unike ventilasjonsdesign

Aramid bridge-teknologi integrert med foring for forbedret strukturell integritet

PC-skall med høy ytelse som dekker mer av foringen for å forbedre sikkerheten og beskyttelsen mot skarpe gjenstander

Enkelt og enkelt justeringssystem for perfekt passform

Presisjonsstropper støpt til fôr for ekstra komfort

Goggle klipp

Justerbart visir

Recco reflektor

spesifikasjoner:

Vekt: 368g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Bestill nå din POC Tectal Race Spin og motta den hjemme innen få dager. Du kan dessuten velge forskjellige størrelser og farger for POC Tectal Race Spin, på denne måten tilpasser den seg dine behov. Akkurat nå POC Tectal Race Spin på lager og prisen er 171.99 $. Med vårt utvalg av Hjelmer artikler, kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner POC Tectal Race Spin

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott produkt, utmerket service i butikken

-

Et produkt som ikke skuffer, som forventet, er et merke som genererer tillit. Og interaksjonen med den utmerkede butikken, alltid oppfylt med forsendelsene !!

Som en hanske!

-

Fantastisk hjelm, utseende, passform og funksjonalitet er 10 av 10

Anmeldelse

-

Kult hjelm! Sitter veldig bra!

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk