`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

POC Tectal

  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal
  • POC Tectal

POC Tectal

Produktbeskrivelse POC Tectal

Tectal er en sport hjelm som genererer tilstrekkelig ventilasjon fordi det har blitt designet for aggressiv kjøring. Denne versjonen skiller seg ut for å være lett, behagelig og enkel å justere.

Denne modellen er laget spesielt for syklister som elsker utholdenhetsløp. Nederst på skallet inneholder den en aramidbro i ett stykke. Justeringssystemet kombinerer stropper på haken og mikrometrisk lukking av hjulet for bedre håndtering.

Modellen har et bredt visir som beskytter mot effekten av UVA- og UVB-stråler på huden din. Hjelmmodellen har 18 åpninger fordelt foran (8 ventilasjonsåpninger), side (2 ventilasjonsåpninger), bak (5 ventilasjonsåpninger) og topp (3 ventilasjonsåpninger). Versjonen er tilgjengelig i tre størrelser XS / S 51 54cm (320gr), M / L 55 58cm (350gr) og XX / XXL 59 62cm (370gr) og i forskjellige farger.Den godt ventilert Tectal er spesielt utviklet for aggressiv løypekjøring og enduro racing og inkorporerer aramid broer systemet fra POC dokumenterte og prisbelønte Trabec hjelm. Den forsterkede EPS liner gir en høy grad av beskyttelse og unibody skall konstruksjon, introdusert i POC sin banebrytende oktale road sykling hjelm, noe som ytterligere forbedrer sikkerhetsegenskaper og konstruksjon integriteten til hjelmen og samtidig opprettholde en lav vekt. Tectal tilbyr mer dekning enn vanlige sykkelhjelmer og har en svært effektiv ventilasjon design, optimalisert og evaluert gjennom vindtunnel testing. Den lette justering av størrelse systemet sikrer en komfortabel og sikker passform.

Egenskaper:

EPS liner.

Ytre PC skallet.

Unibody skall konstruksjon.

Aramid fibernett for beskyttelse og holdbarhet.

Designet for å gi mer dekning på templer og baksiden av hodet.

Størrelse justeringssystem.

Justerbar visir.

Recco reflektor.

spesifikasjoner:

Vekt 340 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kjenner du alle de egenskaper som gjør POC Tectal unik. Hvis du er interessert i POC Tectal bør du vite at dette produktet er på lager i dette øyeblikk i vår nettbutikk bikeinn. Vår omfattende Hjelmer kolleksjon vil vi sørge for at du finner akkurat det du leter etter for å nyte sykkel aktiviteten til det fulle. Nyt fordelene med å kjøpe et bikeinn og bli med i det største sportssamfunnet.

Spesifikasjoner POC Tectal

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (58)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Beste hjelm

-

Jeg tror det er vanskelig å finne en bedre hjelm. Les historier om gutter som skylder livet sitt til det. Ja, det koster penger, men du kan ikke kutte ned på dette. Poc-hjelmen er virkelig flott!

Poc tektal

-

Bikeinn sendes raskt og hjelmen er flott! Pålitelig nettside!

Beste hjelm til dags dato

-

Flere ventiler enn et spill blant oss, kule, utmerkede vikle rundt under / forbi ørene som beskytter bunnen av hodeskallen og kjeven / ørene hvis du kommer av etter en knust bunke. Massevis av ventilasjonsåpninger gjør det mye kjøligere i australsk fuktig / varmt miljø

Kvalitetshjelm

-

Det er en komfortabel og velbygd hjelm. Imidlertid passer størrelsen til liten imo.

Flott produkt

-

Flott produkt, god pris. Tok en god stund å ankomme god pakking. Takk

Gjennomgang kjøpe hjelm poc tectal

-

Det var hjelmen jeg lette etter, og til slutt fant jeg den her til en god pris. Bra produkt og rask frakt. Fornøyd og anbefalt.

Topp

-

Topp produkt. Passer som en hanske og veldig rask service. I løpet av 3 dager fikk jeg hjelmen. Topp

Poc hjelm

-

perfekt. å ha lest noen anmeldelser, jeg var bekymret for at det ikke ville komme. kom raskt, godt innpakket, bra pris. Takk skal du ha

Poc tectal hjelm

-

Gratulerer med tjenesten! Hjelm. Perfekt! Takk!

Poc tektal

-

Utmerket produkt !!

Poc tectal hjelm

-

Fantastisk hjelm. Det beste jeg har funnet. God service fra BikeInn og den beste prisen. Kom fra Spania til Storbritannia om noen dager. UTMERKET!

Poc hjelm

-

Det passer perfekt. Kvalitetsprodukt oppfattes

Poc tektal

-

Superhjelm! Rask levering til Østerrike! Takk til neste gang!

Poc hjelm

-

Sønnen min er veldig fornøyd. Hjelmen ser bra ut og av god kvalitet. Levering og emballasje også bra.

Poc hjelm

-

God hjelm, riktig størrelse Takk

Levering i tide

-

Enkel, men likevel elegant

Poc tektal

-

Utmerket produkt som en hanske. Kan ikke tro hvor rask portoen var bare 3 dager fra Spania til Storbritannia, utmerket service anbefales på det sterkeste

Tectal hjelm - uran svart

-

Fin og utmerket kvalitet. Levering og emballasje også bra. Fornøyd med tjenesten og produktet jeg kjøpte. Anbefales for alle. Takk!

Poc hjelm

-

Flott hjelm, passer bra. Levering og informasjon gitt utmerket. Dyrt, men har hatt noen få krasj, vil heller ha produkter av god kvalitet for å gi maksimal beskyttelse

Anbefaling

-

Jeg kommer raskt, veldig bra produkt. Jeg vil fortsette å handle i butikken

Sublim kvalitet

-

Vakker hjelm av høy kvalitet, føles og passer perfekt Hvis du har hilsen for din sikkerhet, så er denne hjelmen et bestemt kjøp eller må ha.

Flott!

-

Perfekt passform, perfekt pris! Flott kjøp for meg på BikeINN. Dette var min første bestilling med noen ganger andre varer (sendt til Nederland). Litt senere, men det plager meg ikke. Jeg bestiller her igjen.

Poc tectal hjelm

-

Er stor! Hjelmen er i perfekt stand. Jeg bestilte 10.11.2020, 22.10.2020 Jeg hadde det hjemme. Takk så mye. Hilsen teamet til "Bikeinn".

Utmerket hjelm

-

Det føles og passer bra.

Poc tektal

-

Fin hjelm, god emballasje. Nå har jeg fått drømmehjelmen min. Nå er jeg GMBN

Flott hjelm

-

Levering, emballasje flott! Hjelmen er litt større, så måtte bestille en størrelse mindre, ettersom hodebåndet i størrelse M presset på øret. Ser flott ut!

God hjelm

-

Fin og perfekt gran

Anmeldelse

-

Awsome og fin hjelm

Poc tectal hjelm

-

Rask levering, god kvalitet og godt pakket, varen som beskrevet sikkert vil bestille igjen

Rått

-

Kvalitetsprodukt og gode tjenester fra Bikeinn. Takk!

Utmerket hjelm

-

Flott kjøp, hjelmen er så behagelig og jeg føler meg veldig trygg med den - den mest komfortable hjelmen jeg noensinne har eid, og den ser flott ut! God service og rask frakt og god sporing av Bikeinn,

Topp

-

raskt leveringstopp produkt

Hjelm idaman sudah sampai !!

-

Hjelm idaman sudah sampai walaupun lambat sikit. Tapi hjelm memang berkualiti tinggi, seperti yang di jelaskan. Muat dengan pilihan saiz kepala. Saya suka !!

Jeg bekrefter din fortreffelighet ...

-

Hjelmen er i samsvar med beskrivelsen. Design, komfort og letthet. Også den beste prisen på markedet.

Utmerket hjelm

-

Imponerende hjelm

Poc tektal

-

Fin hjelm, virker rimelig godt laget, ser bra ut på hodet, altså ikke som en sopp. Passform er bra, MEN hodebåndet gnir seg på der toppen av øret mitt møter hodet mitt.

Utmerket kjøp, helt fornøyd!

-

Hjelmen kom perfekt pakket og før leveringsfristen. Spore pakken helt oppdatert. Det er den beste prisen jeg fant, selvfølgelig vil jeg bruke tjenesten din igjen!

Poc

-

Perfekt!

Litt

-

Lite kan sies om Casco, det er POC. Rask og ved levering av tid bestilte jeg feil størrelse, returnere og endre størrelse enkelt og raskt.

Rått

-

Bare mottatt hjelmen min ..... elsker det !! Passer perfekt, godt designet og så behagelig.

Flott hjelm

-

Lett og god passform!

Super utgått

-

Alt gikk perfekt!

Passer perfekt !!!

-

Bra hjelm. Passer perfekt. Visuelt flott !!!

Fantastisk hjelm !!

-

Den beste prisen jeg kunne finne, Denne hjelmen er sååå komfortabel. Meget profesjonelt firma raskt levering + pakke sporing vil bruke denne tjenesten igjen.

Poc hjelm

-

Jeg kunne ikke være mer fornøyd, POC-hjelmen er akkurat som beskrevet. Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe på INN-sykkelen. I tillegg til 100% pålitelig og rask, er overvåking og informasjon topp.

Poc hjelm

-

Jeg kunne ikke være mer fornøyd, hjelmen er alt som er beskrevet i bikeINN. Og jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe på bikeINN. Det er 100% pålitelig og raskt i levering.

Hjelm på toppen

-

Lett, behagelig hjelm. Rask levering.

Flott hjelm

-

Størrelsen er sann og har en mikrojusteringsfunksjon som er lett tilgjengelig. Utseendet er helt fantastisk.

Poc tektal gjennomgang

-

Luft flyter lett gjennom hjelmen, noe som gjør den til en av de bedre ventilerte løype- / endurohjelmer jeg har testet. god dekning, god ventilasjon.

Poc hjelm

-

Utmerket kvalitet og design som du kan forvente av poc som alltid. Flott passform!

Bra.

-

Fornøyd med alle aspekter av farge, passform og vekt.

Tektal poc hjelm

-

Veldig bra hjelm, veldig lett. Nok en gang en god jobb fra Tradeinn, fra kjøp til levering. Hilsener!

Utmerket kundeservice - størrelsesproblemer

-

Hodet mitt måler mellom 58-59 cm og jeg har hatt det uheldig at størrelsen XL går fra 59 til 62 og ML går fra 55 til 58. Den første er for stor fordi selv om justeren er regulert opp til Hodets form, resten av hjelmen er veldig løs. Med ML skjer det at jeg er igjen bare og klemmet med en følelse av overvelde. I alle fall har kundeservice vært veldig bra, og jeg har ikke hatt problemer med retur. Jeg må finne et merke uten denne tilfeldigheten mellom størrelser, og jeg er sikker på at jeg skal kjøpe den her.

Kvalitet hjelm

-

Utmerket lett og komfortabel hjelm! Rask frakt!

Comentari

-

En kalkmolekylær komedie, jeg er enig i at jeg har trobat, er gummi eller peça som holder stripen over korretgen.

Hjelm

-

Superhjelm, lett og veldig behagelig. Jeg vil fortsette å bruke denne nettbutikken.

Hjelm poc tectal

-

Superhjelm, lett og veldig behagelig. Jeg vil fortsette å bruke denne nettbutikken.

Poc tecal hjelm

-

Hvilken form bruker hjelminnstillingssystemet (hjul eller glidelås), er utskifting av interne pads tilgjengelig, takk.

våre eksperter svarer

Hallo,

Denne hjelmen har et hjul for justeringssystemet, og vi har ikke erstattet interne pads.


Hilsen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk