up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

POC
360

POC Veihjelm Octal Aero AVIP

plus
  • 360POC Veihjelm Octal Aero AVIP
  • Play videoPOC Veihjelm Octal Aero AVIP
  • POC Veihjelm Octal Aero AVIP

POC Veihjelm Octal Aero AVIP

Produktbeskrivelse POC Veihjelm Octal Aero AVIP

POC Octal Aero AVIP Helmet tilbyr høy synlighet og en aerodynamisk fordel, en fantastisk hjelm med høy ytelse. Med en slitesterk, rask og stilig dekket design, ideell for landevei, tidsforsøk, triathlon eller Ironman-begivenheter og for de som ønsker enestående fartsgevinst.

Bare litt tyngre enn Octal, bæres Octal Aero AVIP av Cannondale Garmin Pro Cycling Team. Denne hjelmen, med den ekstra eksterne mikroskallen, er sikker på å være den valgte hjelmen for de raske, vindfulle klassiske klassiske løpene i Belgia.

Med alle POC-hjelmer er sikkerhet av største viktighet. Octal Aero er POCs topp hjelm, brukt av Andrew Talansky og Daniel Martin. Denne hjelmen er rask, lett og en stilig måte å beskytte hodet på.

Beskyttelsen dekkes av et spesielt konstruert Expanded Polystyrene (EPS) foring, dette er tykkere i de viktige områdene som er utsatt for påvirkning. Denne foringen er dekket av et ytre skall av polykarbonat (PC) som gir mer dekning til utsatte områder, for eksempel templene, og gir mer dekning enn rivaliserende hjelmmerker.

Uni body shell-konstruksjonen er utrolig sterk og resulterer i en veldig lett hjelm, bare 215 gram i middels størrelse.

Octal Aero AVIP-hjelm er designet for å være aerodynamisk, men også godt ventilert. Ventilasjon er utstyrt med nøye plasserte luftventiler, som kanaliserer luftstrømmen, for å holde hodet kaldt.

Det er installert et Coolbest polstringsystem på innsiden av hjelmen. Dette forbedrer luftstrømmen og fuktighetskontrollen ytterligere, og reduserer dermed temperaturen mellom hjelmen og hodet ditt.

Utformingen av denne futuristiske hjelmen har vunnet mange fans og priser. De sømløse integrerte hjelmstroppene støpt inn i foringen gir en ren og beskjærende profil.

POC Octal Aero AVIP-hjelm har en omsluttet, full hodebeskyttelses passform, hjulpet av det minimalistiske, enkle, men svært effektive oppbevaringssystemet. Dette gjør at rytteren kan ringe passformen til sin eksakte personlige preferanse.

AVIP er POCs system for oppmerksomhet, synlighet, interaksjon og beskyttelse. Dette er designet for å legge til synlighet og forbedre sikkerheten. POC har produsert Octal Aero AVIP i en lys oransje farge i sink og lagt til en strekkode i ICE of Emergency (ICE). Denne strekkoden lar deg registrere dine personlige data på hjelmen din, så i uheldig tilfelle en ulykke vil nødetatene, med den nødvendige appen, kunne hente all viktig informasjon.


Funksjoner:

AVIP: Konsept for beskyttelse av oppmerksomhet mot synlighet
Ekstern mikroskall for aerodynamisk ytelse
Utvidet polystyrenforing (EPS) med høy ytelse, optimalisert i tetthet
Full innpakning av unibody shell-konstruksjon
Ultralett størrelsesjusteringssystem, designet med lavt kontaktområde
Stropper støpt til fôr
Temperaturregulerende Coolbest polstring
Reflekterende flekker og fargekombinasjoner for økt synlighet
Skannbar i tilfelle nødsituasjon (ICE) -merke


Spesifikasjoner:

Vekt: 210gEN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Akkurat nå, POC Veihjelm Octal Aero AVIP er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Beskyttelse katalog og særlig i vår Hjelmer kategori. Vi har en rekke Hjelmer som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner POC Veihjelm Octal Aero AVIP

Farge
Anbefalt bruk
Alder

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up