`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin
  • POC Ventral Air Spin

POC Ventral Air Spin

Produktbeskrivelse POC Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin-hjelm er en av de kuleste og mest ventilerte modellene av merket, takket være sin design med flere ventilasjonsporter, og den er også svært sikker og lett, slik at du kan ta den med på utflukter eller reiser på fjellet.

Spin-teknologien gir deg en intern silikonpute som gir komfort og EPS-fôr er tryggere siden det garanterer god demping mot vertikale eller skrå støt. Denne sykkelhjelmen er pakket inn i et enkelt stykke Unibody-skall, så den holder intakt mot på et støt.

Denne sykkel- eller motorsykkelhjelmen gir en avkjølende følelse i hele hodet på grunn av ventilasjonskanalene som favoriserer luftsirkulasjonen. De justerbare stroppene gir stor komfort, støtte og sikkerhet.

Ventralluften er en strukturelt optimalisert hjelm med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både høy og lav hastighet. Resultatet er en utrolig sikker og lett høyytelses hjelm som har en ypperlig kjøleeffekt over hele hodet.

Den unike utformingen av ventralluften, påvirket av den prisbelønte oktal og ventral, forbedrer hjelm og rytterens aerodynamiske profil, og styrer vinden for å redusere dragen. Ventralluften er designet med en optimalisert profil og spesifikke luftstrømssoner som medfører økt luftstrøm og gir bedre ventilasjon og kjøling. Restluftflyvning over og rundt hjelmen styres av en aerodynamisk optimalisert bakkant, noe som reduserer turbulensen og forbedrer hjelmen og rytterens aerodynamiske profil.

Den ventrale luften har pokers patentventer skråstøtbeskyttelsessystem, spin, som gjør at hjelmen kan bevege seg i forhold til hodet under høsten, og kan redusere kraften som overføres til hjernen. Ventralluften er ekstremt lett, men har en fullt innpakket uni kroppsskals konstruksjon for ekstra sikkerhet og en eps liner som optimaliseres for den perfekte balansen mellom vekt og sikkerhet. et lettjusteringssystem og ergonomisk presisjonsremdesign gir en flott og fleksibel passform. Hjelmen har også en ny øye-garasje for praktisk lagring av sykkelbriller.

strukturelt optimalisert hjelm med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både høye og lave hastigheter

ekstrem kjøling og ventilasjon på grunn av porter og innovativ intern luftstrømdesign

unik design optimalisert med cfd testing for aerodynamisk ytelse og minimal luft turbulens

har poc s patentanmeldt skråstøtbeskyttelsessystem, spin

Eps-liner med høy ytelse med målrettet og optimalisert tetthet for å gi den ideelle balansen mellom lavvekt og krasjbeskyttelse.

Fullstendig innpakket uni body shell konstruksjon for å øke sikkerhet og hjelm integritet.

Lette vektstørrelsesjusteringssystem for en personlig passform.

Lett justerbare presisjonsstropper forankret til hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhet.

øye garasje for å holde solbrillene trygt på plass når de er plassert på hjelmen.

brukt av mange pro lag, inc. ef utdanning første drapac p / b cannondale pro sykkel team

kommer i både matt og glansfarger


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Kommer du til å kjøpe POC Ventral Air Spin? Alle produktene fra POC har den beste kvaliteten sånn at du kan nyte dine aktiviteter uten noe supplimant. Legg inn din bestilling på POC Ventral Air Spin og motta den innen få dager. Vårt mål hos bikeinn er å gjøre gode avtaler tilgjengelig for alle. Vi har et stort tilbud av sykkel utstyr og livsstilsartikler som er unikt.

Spesifikasjoner POC Ventral Air Spin

Alder
Skjønn
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (56)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Poc en garanti

-

Hva kan jeg si ... Poc er en garanti ... da Ventral er enda mer ytende enn oktal .. anbefales på det sterkeste ... størrelse S holder seg perfekt til hodet mitt ... og til slutt den utmerkede Bikeinn-tjenesten med levering i bare 3 dager, selv om det for 183 euro virket ekstra 8 euro for meg .. der andre nettsteder har gratis levering ... fremdeles produsert av 5 stjerner

Lett, behagelig, ser virksomheten ut!

-

denne hjelmen er så lett at du glemmer at du bruker den. alle justeringene er raske og enkle å få en suveren passform, det er størrelse i størrelse og ser ess ut. service og levering fra bikeinn var som forventet: rask og pålitelig. Takk

Pris og levering utrolig!

-

Wow, kan ikke slå prisene på Bike Inn! Og leveransen av hjelmen var betimelig !! Fornøyd kunde!

Upåklagelig service poc hjelm

-

Perfekt hjelm, flott produkt og pris. Nøyaktig og punktlig levering, pakke intakt. Gratulerer med mottatt tjeneste. Tilby kvalitetsprodukter og nøye kommunikasjon med kunden.

Flott hjelm

-

Lett og passer akkurat. Jeg bestilte Zink Orange-fargen i M og elsker den lyse fargen. Litt skuffet over at prisen falt 80 (!!) mellom den gangen jeg bestilte (kl. 368) til jeg mottok den i posten i dag (kl. 286) to og en halv uke senere.

Poc ventral luftsnurr

-

fantastisk hjelm, veldig lett og ikke så romslig. veldig fornøyd med det

Stor lett og komfortabel hjelm

-

Rask levering. Hjelmen er fjærvekt og sentrifugeringssystemet er veldig behagelig. Veldig god ventilasjon. Utseendet er veldig særegent og annerledes enn andre hjelmer og er et spørsmål om personlig smak

Godt og kvalitetsprodukt

-

Takk skal du ha. Jeg mottok varen. Veldig fornøyd med produktet og servicen. Dette er min fjerde gang jeg handler med TradeINN. Vil definitivt handle igjen for andre produkter.

Gjennomgang av poc hjelmkjøp

-

Dette er mitt andre kjøp fra BikeInn. Min erfaring med selgeren er produktbeskrivelsen er detaljert og tydelig som er nyttig for en kjøper. Hjelmen er godt beskyttet med en godt pakket pakke. Hjelm passer godt og godt ventilert for et varmt vær i Singapore. Takk skal du ha

Poc hjelm

-

Effektiv og profesjonell, fra ordre til levering. Internett-kjøp som det skal være. Hjelmen er lett og pustende. Veldig behagelig. Sterkt anbefalt

Poc hjelm hvit

-

Levering på datoen som nevnt. Med pålitelig innpakning. Vil gjenta kjøp.

Poc hjelm

-

Levering på datoen som nevnt. Med pålitelig innpakning. Vil gjenta kjøp.

Utmerket hjelm, vær forsiktig med størrelsen

-

Gledelig med design og ventilasjon, bare en kommentar angående størrelsen, er hodets omkrets 59 cm., Fordi det er på grensen til størrelse M, og ifølge POC er rekkevidden til L-hjelmen 56-61 cm., Jeg valgte størrelse L, men hjelmen er stor, og faktisk lå den innenfor den nedre grensen for passformen med en følelse av mye slakk i fjæringen, jeg ville definitivt ha gått for størrelse M. Det var ikke mulig for meg å bytte produktet fordi jeg er i Mexico og frakt- og fortollingstiden fra Holland kan være alt mellom 15 dager og 3 måneder. Etter min mening bør størrelse L være for omkrets større enn 61 cm.

Kjapp levering

-

rask levering fra Nl til Ca og kjæresten elsker det!

Spektakulær

-

Hjelm med en spektakulær finish, modellstørrelse L

Poc ventral luftsnurr

-

helt fornøyd med hjelmen, som er virkelig utmerket. Leveranser innen angitte tider!

Leveranse

-

Veldig fornøyd med kvaliteten på produktet, alt er som beskrevet. Frakt var ikke så raskt som forstyrret av BikeInn, men fortsatt tilfredsstillende. Takk skal du ha.

Velpasset hjelm

-

Velpasset hjelm.

Flott design

-

flott hjelm !!

Den sikreste hjelmen på markedet

-

Det er min andre POC. Jeg kjøpte en OKTAL, hadde en ulykke i år med den og oppfylte sin funksjon. Jeg hadde ingen skader eller smerter etter å ha falt. Teknologien til disse hjelmene er den beste som finnes.

Fin vekt med hjelm

-

Veldig lett og pustende. Føles behagelig. Det er dyrt, men jeg tror det er verdt det på grunn av beskyttelsen det gir. Også stilig utseende.

Lett og kul hjelm

-

Den er lett og stilig. Og fremfor alt går det bra med POC-solbriller.

Godt førsteinntrykk

-

Når du pakker ut, virker kvaliteten høy. Passformen stemmer ikke med ørene mine, men jeg regner med at den kan justeres

Poc ventral spinnluft

-

Fin, lett hjelm. Takket være den gel-lignende polstring, veldig behagelig å ha på ... uten trykkpunkter. Levering innen en uke. Konklusjon ... Jeg kan bare anbefale det!

Det er veldig lett.

-

Jeg ble overrasket over at vekten på den leverte esken var veldig lett. Det går bra med Oakley Jawbreaker. Det er ikke en asiatisk passform, så det er en følelse av at hodene på begge sider er presset, men den generelle følelsen er god.

Flott passform

-

hjelmen er veldig lett og veldig luftig, spesielt i den varme sommerperioden. Fit er bra for asiatisk også.

Elsker hjelm, hatet ventetiden

-

Elsker hjelmen. Lett, passer bra, ser bra ut. Hatet den månedslange ventetiden med å få hjelmen som ble annonsert om en uke. Fungerer godt med POC pannebånd!

Rent design! legg merke til den horisontale dimensjonen

-

Kjøp M-størrelse. Jeg har også en Octal, men det var forfriskende fordi formen var mindre. Jeg synes det er en god hjelm fordi den er lett og har god luftstrøm. Imidlertid viser størrelseskartet bare omkretsen (54 til 59 cm), så japanere er spesielt nøye. Bredden på den indre diameteren var 16 cm, og høyden var omtrent 20,5 cm (for referanse, fordi det er en amatørmåling!) Jeg (omkrets 57,5 cm) hadde en margin i høyden, men bredden var uventet stram. . Vennligst sjekk nøye når du kjøper.

Poc ventral luftspinn raceday white

-

Hjelmen ankom etter planen. Den er lett og har kvalitetsfinish. For hode diameter på

Tid

-

Det perfekte produktet, den dårlige ventetiden, nesten en måned i vente på sin ankomst da den opprinnelig markerte Mindre enn en uke.

Utmerket

-

Veldig imponerende hjelm med høy sikt og komfort!

Anmeldelse

-

Flott hjelm og størrelse er perfekt. Rettferdig pris. Takk skal du ha

Topp

-

lett, behagelig og nikkelnivå desing. Relativ liten størrelse - L er ikke for mye for en 59 cm hodeomkrets

Poc hjelm

-

Jeg anbefaler overraskende lett og veldig praktisk levering i henhold til plan

Veldig bra produkt

-

Veldig bra produkt til en uslåelig pris. Designet og kvaliteten på materialene gjør at den ventrale luften snurrer hjelmen å ha!

Utmerket

-

.

Avkjøl oransje maling

-

kul hjelm. vil vente og se om maling vil visne, men ser fantastisk ut.

Poc ventral luftsnurr

-

Veldig behagelig og lett. Også veldig frisk.

Poc hjelm

-

Den har en fin design, med god ventilasjon og god passform. Anbefales på det sterkeste

Veldig bra produkt

-

Hjelmen er helt klart high-end, vakker matt finish veldig pen, pris godt plassert og rask levering, veldig fornøyd!

Prima

-

Fin lett hjelm. Er noe mindre bred / stor enn andre typer POC.

Forbedret estetikk

-

Superkomfortabel og lett. Estetikken er forbedret kraftig. Den forrige var som en sopp. Jeg anbefaler det.

Poc-hjelm

-

Stilig, behagelig hjelm. Rimelig pris. Levering ganske treg.

Poc ventral luftsnurr

-

Veldig lett og behagelig hjelm. Mer nøyaktig design og finish enn forrige modell. Veldig fornøyd

Poc ventral luftsnurr

-

En utrolig godt designet hjelm. Jeg eier også en POC Octal som alltid har imponert meg for hvordan den passer på hodet mitt med den justerbare bakreimen og de utrolige designelementene på hjelmen. Octalen har ekstremt lav vindstøy når du sykler. Den ventrale Air Spin har overskredet alle designelementer! 1. Det indre plastburet har hatt en ny design som gir bedre passform på melonen din. 2. Virker litt opplagt, men den ekstra ventilasjonen holder hodet ganske kjølig med veldig lav vindstøy når du sykler. 3. Forbedringen i fargeområdet har meg veldig spent, jeg kjøpte uran Matt svart som matcher min cervelo r3. Takk POC for en så flott hjelm!

Fantastisk

-

Ripper hjelm, god pris og rask levering

Se, kvalité et protection au rendez-vous

-

La qualité de fabrication et de finition de ce casque er uutslettelig og se remarque immédiementement. La protection qu'il offre est évidente, même si je ne peux juger de l'efficacité de la technologie Spin. På s'habitue rapidement au look specific de la coquille, d'autant que ce casque-ci possède un profile moins proeminent que d'autres modèles de la marque.

Kvalitet og rask levering

-

Jeg mottok hjelmen i utmerket stand, og i løpet av de tidene som selgeren har indikert, anbefaler jeg nettstedet for kjøp !!!

Prakt

-

Veldig fine hodetelefoner, veldig komfortable. Ypperlig produkt

5 stjerner

-

God konstruksjon, lett og lett å justere.

Poc hjelm

-

Jeg kommer ganske raskt. Som beskrevet på nettet. OK.

Topp 5-stjerners rangering

-

Lett, luftig og med stor justerbarhet

5 stjerner

-

Lett og veldig luftig hjelm

Kvalitet og spektakulær design

-

Som det ikke kunne være annet, har denne hjelmen til det prestisjetunge POC-merket, ledende innen sikkerhet, en spektakulær design, utstyrt med høy kvalitet. Oppsummert: lav vekt, førsteklasses materialer, sporty og synlig på veien.

10 komfort

-

Veldig behagelig poc-hjelm. Den passer veldig godt til hodet. Super rask frakt. Alle av 10

Bra kjøp

-

Jeg hadde en POC-hjelm, og jeg har fornyet den for denne. Den viser mer komfort og er mer stilisert enn forrige modell. Veldig fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk