`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Poc

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin-hjelm er en av de kuleste og mest ventilerte modellene av merket, takket være sin design med flere ventilasjonsporter, og den er også svært sikker og lett, slik at du kan ta den med på utflukter eller reiser på fjellet.

Spin-teknologien gir deg en intern silikonpute som gir komfort og EPS-fôr er tryggere siden det garanterer god demping mot vertikale eller skrå støt. Denne sykkelhjelmen er pakket inn i et enkelt stykke Unibody-skall, så den holder intakt mot på et støt.

Denne sykkel- eller motorsykkelhjelmen gir en avkjølende følelse i hele hodet på grunn av ventilasjonskanalene som favoriserer luftsirkulasjonen. De justerbare stroppene gir stor komfort, støtte og sikkerhet.

Vår nye ytelseshjelm er designet for å levere kjølighet på måter som aldri før. Med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både lave og høye hastigheter, gir hjelmen en ypperlig kjøleeffekt over hele hodet. Ideell for lange turer i fjellet eller varmere dager i salen. Vinneren av den ettertraktede Design and Innovation Award 2019, arbeider Ventral Air SPIN for å forbedre en aerodynamisk profil for ryttere og minimere dra. Spesifikke luftstrømssoner forbedrer ventilasjon og kjøling, mens den aerodynamisk optimaliserte bakkanten reduserer turbulens. Den eksepsjonelt lette Ventral Air SPIN er utviklet i henhold til helhelmet tilnærming. Den har en fullstendig innpakket unibody skallkonstruksjon og en EPS-liner, som gir en ideell balanse mellom vekt og sikkerhet. Vårt patenterte silikonpute teknologisystem SPIN har også funksjoner. Praktiske funksjoner inkluderer et lettvektsstørrelsesjusteringssystem som garanterer en personlig passform, og en øye-garasje for enkel og sikker oppbevaring av briller når de ikke er i bruk.

Egenskaper:

Strukturelt optimalisert hjelm med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både høye og lave hastigheter.

Ekstrem kjøling og ventilasjon på grunn av porter og nyskapende intern luftstrømdesign.

Unik design optimalisert med CFD testing for aerodynamisk ytelse og minimal luft turbulens.

Funksjoner POCs patenterte silikonpute system, SPIN (Shearing Pad Inside).

Høypresterende EPS-liner med målrettet og optimalisert tetthet for å gi den ideelle balansen mellom lavvekt og krasjbeskyttelse.

Fullt innpakket unibody shell konstruksjon for å øke sikkerhet og hjelm integritet.

Lette vektstørrelsesjusteringssystem for en personlig passform.

Lett justerbare presisjonsstropper forankret til hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhet.

Øyegalleri for å holde solbrillene sikkert på plass når de er plassert på hjelmen.

Brukt av EF Education First Pro Cycling Team.

spesifikasjoner:

Vekt 230 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Poc Ventral Air Spin er tilgjengelig i forskjellige alternativ og kjennetegn. Velg den som passer dine behov best og motta det hjemme om noen dager. I tillegg, i nett sykkel butikken kan du finne Poc Ventral Air Spin relaterte produkter. Vårt utvalg av Hjelmer produkter er designet for å gi deg full trygghet, uansett intensiteten på treningen eller sportsaktivitet.

Spesifikasjoner Poc Ventral Air Spin

Skjønn
Alder
hjelm beskyttelse
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (37)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Den sikreste hjelmen på markedet

-

Det er min andre POC. Jeg kjøpte en OKTAL, hadde en ulykke i år med den og oppfylte sin funksjon. Jeg hadde ingen skader eller smerter etter å ha falt. Teknologien til disse hjelmene er den beste som finnes.

Fin vekt med hjelm

-

Veldig lett og pustende. Føles behagelig. Det er dyrt, men jeg tror det er verdt det på grunn av beskyttelsen det gir. Også stilig utseende.

Lett og kul hjelm

-

Den er lett og stilig. Og fremfor alt går det bra med POC-solbriller.

Godt førsteinntrykk

-

Når du pakker ut, virker kvaliteten høy. Passformen stemmer ikke med ørene mine, men jeg regner med at den kan justeres

Poc ventral spinnluft

-

Fin, lett hjelm. Takket være den gel-lignende polstring, veldig behagelig å ha på ... uten trykkpunkter. Levering innen en uke. Konklusjon ... Jeg kan bare anbefale det!

Det er veldig lett.

-

Jeg ble overrasket over at vekten på den leverte esken var veldig lett. Det går bra med Oakley Jawbreaker. Det er ikke en asiatisk passform, så det er en følelse av at hodene på begge sider er presset, men den generelle følelsen er god.

Flott passform

-

hjelmen er veldig lett og veldig luftig, spesielt i den varme sommerperioden. Fit er bra for asiatisk også.

Elsker hjelm, hatet ventetiden

-

Elsker hjelmen. Lett, passer bra, ser bra ut. Hatet den månedslange ventetiden med å få hjelmen som ble annonsert om en uke. Fungerer godt med POC pannebånd!

Rent design! legg merke til den horisontale dimensjonen

-

Kjøp M-størrelse. Jeg har også en Octal, men det var forfriskende fordi formen var mindre. Jeg synes det er en god hjelm fordi den er lett og har god luftstrøm. Imidlertid viser størrelseskartet bare omkretsen (54 til 59 cm), så japanere er spesielt nøye. Bredden på den indre diameteren var 16 cm, og høyden var omtrent 20,5 cm (for referanse, fordi det er en amatørmåling!) Jeg (omkrets 57,5 cm) hadde en margin i høyden, men bredden var uventet stram. . Vennligst sjekk nøye når du kjøper.

Poc ventral luftspinn raceday white

-

Hjelmen ankom etter planen. Den er lett og har kvalitetsfinish. For hode diameter på

Tid

-

Det perfekte produktet, den dårlige ventetiden, nesten en måned i vente på sin ankomst da den opprinnelig markerte Mindre enn en uke.

Utmerket

-

Veldig imponerende hjelm med høy sikt og komfort!

Anmeldelse

-

Flott hjelm og størrelse er perfekt. Rettferdig pris. Takk skal du ha

Topp

-

lett, behagelig og nikkelnivå desing. Relativ liten størrelse - L er ikke for mye for en 59 cm hodeomkrets

Poc hjelm

-

Jeg anbefaler overraskende lett og veldig praktisk levering i henhold til plan

Veldig bra produkt

-

Veldig bra produkt til en uslåelig pris. Designet og kvaliteten på materialene gjør at den ventrale luften snurrer hjelmen å ha!

Utmerket

-

.

Avkjøl oransje maling

-

kul hjelm. vil vente og se om maling vil visne, men ser fantastisk ut.

Poc ventral luftsnurr

-

Veldig behagelig og lett. Også veldig frisk.

Poc hjelm

-

Den har en fin design, med god ventilasjon og god passform. Anbefales på det sterkeste

Veldig bra produkt

-

Hjelmen er helt klart high-end, vakker matt finish veldig pen, pris godt plassert og rask levering, veldig fornøyd!

Prima

-

Fin lett hjelm. Er noe mindre bred / stor enn andre typer POC.

Forbedret estetikk

-

Superkomfortabel og lett. Estetikken er forbedret kraftig. Den forrige var som en sopp. Jeg anbefaler det.

Poc-hjelm

-

Stilig, behagelig hjelm. Rimelig pris. Levering ganske treg.

Poc ventral luftsnurr

-

Veldig lett og behagelig hjelm. Mer nøyaktig design og finish enn forrige modell. Veldig fornøyd

Poc ventral luftsnurr

-

En utrolig godt designet hjelm. Jeg eier også en POC Octal som alltid har imponert meg for hvordan den passer på hodet mitt med den justerbare bakreimen og de utrolige designelementene på hjelmen. Octalen har ekstremt lav vindstøy når du sykler. Den ventrale Air Spin har overskredet alle designelementer! 1. Det indre plastburet har hatt en ny design som gir bedre passform på melonen din. 2. Virker litt opplagt, men den ekstra ventilasjonen holder hodet ganske kjølig med veldig lav vindstøy når du sykler. 3. Forbedringen i fargeområdet har meg veldig spent, jeg kjøpte uran Matt svart som matcher min cervelo r3. Takk POC for en så flott hjelm!

Fantastisk

-

Ripper hjelm, god pris og rask levering

Se, kvalité et protection au rendez-vous

-

La qualité de fabrication et de finition de ce casque er uutslettelig og se remarque immédiementement. La protection qu'il offre est évidente, même si je ne peux juger de l'efficacité de la technologie Spin. På s'habitue rapidement au look specific de la coquille, d'autant que ce casque-ci possède un profile moins proeminent que d'autres modèles de la marque.

Kvalitet og rask levering

-

Jeg mottok hjelmen i utmerket stand, og i løpet av de tidene som selgeren har indikert, anbefaler jeg nettstedet for kjøp !!!

Prakt

-

Veldig fine hodetelefoner, veldig komfortable. Ypperlig produkt

5 stjerner

-

God konstruksjon, lett og lett å justere.

Poc hjelm

-

Jeg kommer ganske raskt. Som beskrevet på nettet. OK.

Topp 5-stjerners rangering

-

Lett, luftig og med stor justerbarhet

5 stjerner

-

Lett og veldig luftig hjelm

Kvalitet og spektakulær design

-

Som det ikke kunne være annet, har denne hjelmen til det prestisjetunge POC-merket, ledende innen sikkerhet, en spektakulær design, utstyrt med høy kvalitet. Oppsummert: lav vekt, førsteklasses materialer, sporty og synlig på veien.

10 komfort

-

Veldig behagelig poc-hjelm. Den passer veldig godt til hodet. Super rask frakt. Alle av 10

Bra kjøp

-

Jeg hadde en POC-hjelm, og jeg har fornyet den for denne. Den viser mer komfort og er mer stilisert enn forrige modell. Veldig fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk