`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Poc

Poc Ventral Air Spin

  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin
  • Poc Ventral Air Spin

Poc Ventral Air Spin

Produktbeskrivelse Poc Ventral Air Spin

Vår nye ytelseshjelm er designet for å levere kjølighet på måter som aldri før. Med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både lave og høye hastigheter, gir hjelmen en ypperlig kjøleeffekt over hele hodet. Ideell for lange turer i fjellet eller varmere dager i salen. Vinneren av den ettertraktede Design and Innovation Award 2019, arbeider Ventral Air SPIN for å forbedre en aerodynamisk profil for ryttere og minimere dra. Spesifikke luftstrømssoner forbedrer ventilasjon og kjøling, mens den aerodynamisk optimaliserte bakkanten reduserer turbulens. Den eksepsjonelt lette Ventral Air SPIN er utviklet i henhold til helhelmet tilnærming. Den har en fullstendig innpakket unibody skallkonstruksjon og en EPS-liner, som gir en ideell balanse mellom vekt og sikkerhet. Vårt patenterte silikonpute teknologisystem SPIN har også funksjoner. Praktiske funksjoner inkluderer et lettvektsstørrelsesjusteringssystem som garanterer en personlig passform, og en øye-garasje for enkel og sikker oppbevaring av briller når de ikke er i bruk.

Egenskaper:

Strukturelt optimalisert hjelm med presise ventilasjonsporter og interne kanaler for å kontrollere luftinntaket og slippe ut med både høye og lave hastigheter.

Ekstrem kjøling og ventilasjon på grunn av porter og nyskapende intern luftstrømdesign.

Unik design optimalisert med CFD testing for aerodynamisk ytelse og minimal luft turbulens.

Funksjoner POCs patenterte silikonpute system, SPIN (Shearing Pad Inside).

Høypresterende EPS-liner med målrettet og optimalisert tetthet for å gi den ideelle balansen mellom lavvekt og krasjbeskyttelse.

Fullt innpakket unibody shell konstruksjon for å øke sikkerhet og hjelm integritet.

Lette vektstørrelsesjusteringssystem for en personlig passform.

Lett justerbare presisjonsstropper forankret til hjelmforingen for ekstra komfort og sikkerhet.

Øyegalleri for å holde solbrillene sikkert på plass når de er plassert på hjelmen.

Brukt av EF Education First Pro Cycling Team.

spesifikasjoner:

Vekt 230 g


EN1078 VIKTIG MERK Denne hjelmen er bygget, testet og godkjent i henhold til europeiske forskrifter EN1078. TRADEINN er ikke ansvarlig for bruken av denne hjelmen i andre land som ikke er underlagt denne europeiske homologen EN1078, motvirker bruken av dette i disse landene.

Poc Ventral Air Spin har den offesielle garantien fra merket Poc. Handling i vår nett sykkel butikk vil du ha Poc Ventral Air Spin hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 183.45 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

For å få mer informasjon, klikk på følgende link:

Spesifikasjoner

Spesifikasjoner Poc Ventral Air Spin

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

KUNDENS TILBAKEMELDING OG SPØRSMÅL (1)

Skiv en vurdering m dette produktet og opptjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Bra kjøp

-

Jeg hadde en POC-hjelm, og jeg har fornyet den for denne. Den viser mer komfort og er mer stilisert enn forrige modell. Veldig fornøyd

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: Vurderingene dine vil bli lest av medarbeiderne våre og postet innen 5 virkedager. Spørsmålene dine vil bli besvart per epost, så vår sikker på at du har oppgitt riktig epostadresse.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lignende produkter

Se alle produkter

Lukk