`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair
  • POC VPD Air Leg Pair

POC VPD Air Leg Pair

Produktbeskrivelse POC VPD Air Leg Pair

Terrengsykling har utviklet seg betydelig de siste årene, og sykler tilbyr nå tilgang til alle typer terreng og stil på ridning. Så vi har laget det lette VPD Air-benet som et alternativ for de rytterne som er på utkikk etter et minimum av polstring og forsterkning, men med høyeste komfort, komprimering og ventilasjon. VPD-luftpotenes komfortputer er forhåndsformet for å gi forbedret fleksibilitet og fri bevegelse og silikonstrimmelene øverst og bunnen av pads sikrer en presis og sikker passform, selv om det er ujevn ridesituasjon. Padsene er lette og takket være det perforerte stoffet som er designet for å øke luftstrømmen, gir beina optimal ventilasjon og fuktighetskontroll. Ideell for lange dager på sykkelen eller når du vil ha noe polstring, men uten straff.

Egenskaper:

Presformet lavprofil knestrømpebukser

Forsterket stoff utenfor kneet

Ventilert tekstil på innsiden av benet

Lett kompresjons stoff for sikker og trykkfri passform

Silikonstrimmel på toppen og bunnen for å festes på plass

Perforert for optimal fuktighet og ventilasjonskontroll


Med POC VPD Air Leg Pair, det garanterer det beste sykkel utstyr. I tillegg til bikeinn finner du den beste kvaliteten til de beste prisene av sektoren. Velg oss som din sykkel butikk, og fokuser kun på å nyte komforten som de beste merkene gi deg som POC. Vårt team av sykkel eksperter deler sine ærlige vurderinger for å hjelpe deg med å ta den beste beslutningen. Alt dette for å sikre at du får den billigste Herreklær tilbudet hver gang.

Kundeomtaler og spørsmål (4)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Topp

-

Veldig bra produkt

Verdt hver krone

-

Herregud. Ypperlig service fra u fyren fra BikeInn .. Jeg elsker kjøpet mitt. Varen er supergod. Verdt det. I løpet av 4 dager mottok jeg den. Takk igjen guyz.

Poc vpd luftben

-

Veldig bra produkt, men litt løst fordi det ikke har noen glidelås. Jeg vil anbefale det for mtb, stort sett og ikke for landeveissykling.

Veldig bra

-

De er veldig gode og beskyttende, men de er ikke så tykke som jeg trodde og litt glatte

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk