`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

POC

POC Will

  • POC Will
  • POC Will
  • POC Will

POC Will

Produktbeskrivelse POC Will

Will er en livsstil ramme med ytelse attributter. Den Grilamid ramme er lett, fleksibelt og slitesterk, noe som gjør den perfekt for nesten alle atletisk forsøke. De hydrofile gummi opphold grippy selv når det er vått, så brillene vil holde seg til nesen din når du beveger deg, uavhengig av regn eller transpirasjon. Nylon linser er behandlet med Ripel for klar visjon og enkel rengjøring.Spesifikasjoner:


Bruk: rendition / utvidet bruk

Lysforhold: Søn

Behandlinger: Ripel

VLT: 14,9%

Lens kategori: katt. 3


Akkurat nå, POC Will er til best pris og er perfekt for dine aktiviteter. Hos bikeinn kan du finne andre produkter som supplimenterer i vår Beskyttelse katalog og særlig i vår Solbriller kategori. Vi har en rekke Solbriller som passer dine behov og for å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Briller

-

Jeg er fornøyd med brillene jeg har kjøpt. Veldig komfortabel.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk