up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Polar

Polar Kadenssensor Bluetooth Smart

plus
  • Play videoPolar Kadenssensor Bluetooth Smart
  • Polar Kadenssensor Bluetooth Smart

Polar Kadenssensor Bluetooth Smart

Produktbeskrivelse Polar Kadenssensor Bluetooth Smart

spesifikasjoner:

Forbedrer sykkelteknikken og identifiserer den optimale tråkkfrekvensen

Forstyrrelser cadence data kan du vurdere din individuelle prestasjoner

Designet for å være aerodynamisk og lett


Polar Kadenssensor Bluetooth Smart har Polar offisiell garanti fra produsent. Som en Polar offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Elektronikk produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Sensorer artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner Polar Kadenssensor Bluetooth Smart

Farge
Sensorer
Produkttype
tilkobling

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Topp

-

Jeg kjøpte Cadence-sensoren for en uke siden. Pakken kom veldig punktlig (til tross for Corona). Når det gjelder enheten; Den er superenkelig å installere på sykkelen, og den kobles veldig raskt sammen med Polar Vantage. Topp

Polar kadenssensor

-

Gjenstand mottatt med en liten forsinkelse, men akseptabel i disse inneslutningstidene. Installert i tillegg til min polar meter m460. Enkel og rask installasjon.

Alt godt

-

Det kom godt og i tide, det dårlige er at jeg har oppdaget problemet med batteriet, men det er ikke et problem med bikeinn, men av polar som får meg til å se etter et annet merke som gjør det mulig å skifte batteri

Som alltid perfekt

-

Jeg bruker den med V650 og perfekt

Veldig bra

-

Jeg bruker den med polar v650. Koblingen er rask og fungerer perfekt. Spørsmålet om batteriet i polare produkter er ikke nytt.

Må ha!

-

Jeg lette etter en sensor for å vise tråkkfrekvens på en Vantage M. klokke. Jeg kjøpte denne. Installasjonen tok omtrent 10 minutter, alt er enkelt og oversiktlig (det er en video på polar.com). Alt fungerer bra!

Liten og kraftig

-

Langvarig kadenssensor

Polar fartssensor

-

Bra produkt, men det er beklagelig at du ikke kan bytte batterier selv ... ikke veldig grønt å sende det tilbake til Polar for at de skal utføre selve operasjonen! Det er derfor mer økonomisk å kjøpe en ny sensor: den er absurd!

Alt ok

-

Vi fikk alt i orden, montert og fungerer i et polart M450, 5 stjerner.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up