up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoPowerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg
  • Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg
  • Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg
Powerbar

Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg

Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg

plus

Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg

Produktbeskrivelse Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg

Batteri-indikator:

Isomax er den første sportsdrinken på markedet for å gi kroppen alle 5 hovedelektrolytter (natrium, klorid, kalium, magnesium og kalsium) i forholdet som er tapt gjennom svette.

Leverer rask hydrering gjennom sin isotoniske formulering og industriens ledende 5 elektrolytterblanding.

Inkludert 840 mg per liter av nøkkelelektrolyttnatrium, er dette et av de høyeste beløpene på markedet. Inneholder 70 mg koffein for å øke mental fokus og årvåkenhet.

3750 mg av svært rasktvirkende PeptoPro-proteinhydrolysat gjør at du kan utføre lenger ved å forsinke utbruddet av tretthet. Det begynner også å starte oppgangen din. Inneholder ingen kunstige smaker, farger eller konserveringsmidler.

C2MAX carb blandingen inneholder et spesielt forhold mellom glukose og fruktose kilder. Forbruket regelmessig under trening, kan denne blandingen øke mengden energi til muskler med opptil 55%.


Ønsker og kjøpe Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg? Ingen videre søking er nødvendig! bikeinn tilbyr et bredt utvalg av eksklusive Drikke modeller. Oppdag våre nye Ernæring kampanjer på bikeinn. Laget av Powerbar, kommer dette Drikke produkt i en rekke størrelser og farger, og leveres komplett med alt du trenger.

Spesifikasjoner Powerbar Oransje Pulver Isomax 1.20kg

Farge
Underkategorier
Produkttype
Mengde
Opplæring
Koffein

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Produktet er helt klart åpent

-

sikkerhetsforseglingen var allerede åpen

Veldig fornøyd

-

kompatibelt produkt, rask levering. Veldig fornøyd

Batteri-indikator

-

5 * produkt og service!

C2max

-

Isotonisk av ypperlig kvalitet og veldig hyggelig smak. Ideell for utholdenhetsaktiviteter.

Beste utholdenhet noensinne !!

-

Jeg bruker Powerbar-produkter i trening og racing hele året fordi det gir meg alt salt og mineraler som jeg mistet i aktiviteten, også veldig velsmakende !!

Stor

-

Jeg bruker vanligvis Powerbar-produktene som både innlegg og intraworkout, de er spesielt gode både som smak og som fordøyelighet. De gir et godt bidrag til elektrolitet som er nyttig i situasjoner med "nødsituasjon" energi.

Utmerket utholdenhetsbrensel!

-

Jeg har vært en ivrig syklist for en rekke yeats nå. Jeg har gjort min andel av klubb og århundre turer. Jeg betrakter meg ikke som et proff på noen måte av fantasien, men jeg er heller ikke slowpoke heller. Når det er sagt, har jeg brukt en rekke flytende og halvfaste (gel type) inter-workout brensel. Jeg var lang tid bruker av Cytomax, men de har svekket sin formel gjennom årene. Jeg var på utkikk etter en ny blanding, når jeg kan komme over en skrive på Powerbar Isomax. Dette produktet er en vinner !!! Jeg har i løpet av de siste 3 årene mistet 35 pounds, og mistet deretter mye av næringsreserver. Powerbar Isomax gir meg alle elektrolyttene og kaloriene jeg trenger for lang tid. Skuddet av caffine er flott for et lite løft på støtene, også. Flott produkt !!! Takk Powerbar og BikeINN!

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up