up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

PRO

PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

plus
  • Play videoPRO Kompakt Ergo-håndtak LT
  • PRO Kompakt Ergo-håndtak LT
  • PRO Kompakt Ergo-håndtak LT
  • PRO Kompakt Ergo-håndtak LT
  • PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

Produktbeskrivelse PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

Funksjoner:


Anodisert 6061 Alloy

Kompakt bend med en flat topp seksjon

Finnes i 40, 42 og 44cm bredde

Diameter 31,8mmSpesifikasjoner:


Vekt fra 280g.


PRO Kompakt Ergo-håndtak LT har PRO offisiell garanti fra produsent. Som en PRO offisiell forhandler er alle våre tilbud sykkel artikler omfattet av en 2 års produsentgaranti . I bikeinn er vi dedikert til å velge høykvalitets Sykkeldeler produkter som vil gjøre aktiviteten mer behagelig. Vi har en variasjon av Styret artikler som passer dine behov og få deg til å føle deg inspirert til å gjøre mer sport i din daglige rutine.

Spesifikasjoner PRO Kompakt Ergo-håndtak LT

Farge
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God vekt / pris forhold

-

Lett og anatomisk veistyr med god sammenheng mellom pris og vekt. Komfortabelt på grunn av den anatomiske form. God kvalitetsprodukt fra PRO

Lett, komfortabel og sterk

-

Dette styret er svært komfortable takket være den ergonomiske utformingen gir et godt grep for hender på den øverste plasseringen. Selv om den ikke har en ekte kabel groove der du kan få plass til utstyret / bremsehuset, passerer du kan dem under ergo fatt toppen perfekt, noe som gir styret elegant finish. Det er et lett 6061 legering styret, med behovet for å 304,0 g (min 42 cm senter til senter versjon), og det er sterk, som du kan forvente fra denne type legering.

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up