`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

PRO

PRO Wheel Bag

  • PRO Wheel Bag
  • PRO Wheel Bag

PRO Wheel Bag

Produktbeskrivelse PRO Wheel Bag

Egenskaper:

to avdelinger

Passer 29er hjul med dekk

Separat indre bag for aksler


I tillegg PRO i Wheel Bag kategorien Felger og dekk fra din nett sykkel butikk kan du finne andre produkter relatert med Hjuldekkere. Hvis du er interessert i å kjøpe andre produkter fra merket PRO hos bikeinn vil du finne et stort variasjon av sykkel produkter som også kan interessere deg. PRO er fokusert på innovasjon og forbedre sykkel opplevelse for både nybegynnere og viderekomne nivåer og samtidig opprettholde lave priser.

Spesifikasjoner PRO Wheel Bag

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (3)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Flott veske, 29 hjul passer lett

-

Jeg likte vesken så snart jeg fikk den. Passer enkelt 29 hjul med 2,2 knotter. Brukte den til lufttransport av hjul fra Houston, Texas til Puerto Vallarta, Mexico, og alle kom i god form.

God veske

-

Stor pose. De passer til 2 hjul på 29 'uten problem og med gode forsterkninger. Veldig bra produkt Den elendige forsendelsen. Leveringsdato ble ikke oppfylt fordi de ikke hadde produktet, ikke fordi det var ferie. Samme dag kjøpte jeg noe annet i Storbritannia, og jeg kom tidligere.

Stor bag

-

Veldig behagelig og slitesterk.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk