`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Prologo

Prologo Dimension 143 T4.0

Prologo Dimension 143 T4.0

  • Prologo Dimension 143 T4.0
  • Prologo Dimension 143 T4.0
  • Prologo Dimension 143 T4.0

Prologo Dimension 143 T4.0

Produktbeskrivelse Prologo Dimension 143 T4.0

Navnet dimensjonen omfatter betydningen av selve prosjektet: å skape et innovativt produkt for design, komfort og ytelsesdimensjoner. Styrken er komfort, ytelse, lyshet og forebygging av problemer i bekkenregionen. Sadlen har en kort nese (3 / 3,5 cm kortere enn tradisjonelle sadler) for å eliminere enhver form for kontakt og trykk i frontområdet, spesielt i fasen med maksimal trykk. Design og dimensjoner er helt nye og revolusjonerende (kortere og bredere enn en tradisjonell sadel): 245X143mm. Ergonomisk, lett og anti prostata sadel egnet for krevende kunder som er ute etter det beste. Bredden økt til 143 mm bidrar til å fordele atletenes vekt på en bredere overflate, noe som gir bedre komfort i lang tid. PAS-kanalen som går langs saddelen, reduserer kontakten og kompresjonen av myk vev og sener, og eliminerer følelsesløshet og forhindrer utbruddet av sykdommer relatert til prostata.

spesifikasjoner:

Størrelse (mm): 245 x 143.

Vekt (gr): 229 g.

Skinne: T4.0 7 mm.

Deksel: Mikrofiber.

Padding: Light Foam.


Hvis det du trenger er Prologo Dimension 143 T4.0 er det akkurat her og til den beste prisen. bikeinn har denne og andre sykkel produkter som du er ute etter med den beste kvaliteten. Ikke la denne muligheten passere og utstyr deg selv for å praktisere din favorittsport i de best mulige forhold. Med vårt utvalg av Seter støtter kan du finne alt du trenger på ett sted.

Spesifikasjoner Prologo Dimension 143 T4.0

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (6)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Prologo dimensjon t4.0

-

Muito komfort. Ergonómico e um apoio excelente onde realmente é preciso. Ótimo oppgraderer ea bom preço.

Utmerket produkt

-

veldig bra kvalitetsprodukt, rask levering

Veldig ergonomisk

-

Fantastisk ergonomi. Et flott alternativ

Veldig bra.

-

Veldig behagelig sal. Det er verdt investeringen.

Prologo Dimension T4.0

-

Have used it for some time now and am well satisfied. The numbness is gone. Nice balance between comfort and race feeling. Recommended!

Pro logo dimensjon kjempebra

-

Byttet SAN Marco Marco sete du Prologo Dimension og veldig fornøyd med dette setet. Seter er veldig personlig, og det som fungerer for meg, fungerer kanskje ikke for deg. Men for meg løste dette mine smerter og nummenhetsproblemer. Setet støtter meg der jeg trenger det og ikke hvor det ikke skal. Verdt hver krone og sååååå glad for at den ordnet seg. Elsker den korte nesen i tillegg til at shortsen ikke lenger blir kneblet når jeg er inn og ut av salen.

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk