`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Prologo

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX
  • Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Produktbeskrivelse Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Salstørrelsen er 245 mm lang og 143 mm bred, mens vekten varierer avhengig av modell: Nack-versjonen veier 191 gram, mens Tirox veier 223 gram. Dette området er designet for triatlon- og tidsforsøk garanterer utmerket ytelse og forbedrer komforten i alle tråkkfaser takket være den ergonomiske “V-formen”, i kombinasjon med den nye Pas-kanalen, modifisert i bredde og dybde. Disse enhetene garanterer en bedre blodstrøm som eliminerer følelsesløshet og overdreven trykk i kjønnsorganet / prostataområdet. I versjonene med Cpc-teknologi blir “Slips” også eliminert, noe som forbedrer idrettsutøverens stabilitet og garanterer bedre aerodynamikk. Testene utført på banen og i vindtunnelen med noen av de viktigste profesjonelle lagene i verden, bekreftet en forbedring i ytelsen til 5 8% skum med variabel tetthet, økt med 15% i øvre del og på Tips av salen, slik at du kan øke støtteflaten, avlaste trykket homogent, samt garantere et større støtteområde for det isteriske anteriområdet, spesielt i maksimal aerodynamisk posisjon.

Versjonene med Cpc-teknologi eliminerer glidning og forbedrer den aerodynamiske plasseringen til idrettsutøveren;
Dimension Tri er tilgjengelig i følgende versjoner: Nack Rail Rail Tirox Begge er også tilgjengelige i Cpc-versjonen.


Funksjoner:

Sitteområdet har blitt avansert med 2 cm
Setetips er + 7 mm bredere
Bruk av skum med variabel tetthet for å øke stabiliteten og komforten


Spesifikasjoner:

Dimensjoner: 245x143mm
Vekt: 223gr


Fullfør bestilling av Prologo Dimension Tri CPC TiroX med vår Sykkeldeler utvalg og Seter artikler. Naviger gjennom andre sykkel kategorier på bikeinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på sykkel utstyr, og få alle dine Seter utstyr til den beste prisen, 100% garanti på bikeinn!

Spesifikasjoner Prologo Dimension Tri CPC TiroX

Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk