up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

  • Play videoPrologo Lange Hansker CPC
  • Prologo Lange Hansker CPC
  • Prologo Lange Hansker CPC
Prologo

Prologo Lange Hansker CPC

Prologo Lange Hansker CPC

plus

Prologo Lange Hansker CPC

Produktbeskrivelse Prologo Lange Hansker CPC

Prologo revolusjonerer sykkelhansker med sin CPC patentert teknologi.

Komfort, kontroll, håndtering, energisparing, luftkjøling, vibrasjonsreduksjon, støtdemping, og perfekt grep i all slags vær.

Alle disse aspektene er funnet inne i disse perfekte sykkelhansker for å bevare energi for stigninger og makt til mål.

Berøringsfølsomme

Teknologi:

Masserer & Manipulation: Takket være dette spesielle materialet, bruker CPC system kinetisk kraft produsert av utøveren til å stimulere blodsirkulasjonen og eliminere prikking eller nummenhet. Det drar derfor nerver og sener ved å bidra til å unngå tunnel carpal syndrom.

GRIP & Plassering: The CPC sikrer perfekt grep og posisjonering. "Design av materialet CPC (flere tomme sylindere), skaper det en" vacum effekt ", noe som sikrer en perfekt holdning og bedre aerodynamikk. Det er mange fordeler for utøveren: aerodynamikk ', øker strøm samtidig forbedre ytelse og komfort.

Vibrasjonsdempende: The CPC med sine Nano strukturer, beskytter muskler, sener og bløtvev stresset, støt, vibrasjoner og svinging at resultatene fra kontinuerlig syklet, dette reduserer muskeltretthet, økt utvinning tid etter ridetur

Støtdempende: støtdempende effekt. Takket være de stratigically plassert polymerformede vulkaner, absorberer elastisiteten alle støt og vibrasjoner som følge av de "veier".

POLYMER CPC: CPC er en spesiell 3D-Polymer med lang kjede molekylær aggregering. Den skiller seg fra alle andre polymerer som er tilstede på markedet som det har evne til å absorbere støt og vibrasjoner, og det vil ikke miste sin hovedtrekkene over tid, slik at dens effektivitet i alle værforhold i lang tid.

Luftkjøling: The CPC tillater en kontinuerlig strøm av luft, bedre komfort og ytelse under alle værforhold.


Hvis du ønsker å kjøpe det beste Herreklær produkter av Prologo har du funnet den beste plassen på bikeinn. Hos bikeinn jobber vi alltid med de beste merkene som Prologo for å gi deg den beste kvalitet og best pris på alle våre sykkel produkter som Prologo Lange Hansker CPC. Legg inn bestillingen nå og motta Prologo Lange Hansker CPC så fort som mulig.

Spesifikasjoner Prologo Lange Hansker CPC

Hansker
Farge
Funksjoner
Anbefalt bruk

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

clouse menu Lukk
up up