`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Prologo

Prologo Zero II PAS TiroX

  • Prologo Zero II PAS TiroX
  • Prologo Zero II PAS TiroX

Prologo Zero II PAS TiroX

Produktbeskrivelse Prologo Zero II PAS TiroX

En ideell sal for middels og kortdistanse ridning hvor en hyppig endring i posisjon er nødvendig. Den flate formen i forbindelse med det stive sadelhullet gir en svært direkte kjøremessig følelse. Null sadel passer alle ryttere med høy bekkenrotasjon. PAS-systemet (perinereal områdesystem) er behandling av sokkelens base, hullet eller kanalen er utformet for å eliminere trykk på bekkenområdet. Pas-teknologien oppnås takket være en bestemt anatomisk formdesign av skummet og base. Ytelsen og holdbarheten sikres takket være uendret integrering av basen. ZERO II PAS TIROX-sadlene er tilgjengelige med Tirox-skinnen: Lettmetallstålskinne som er svært motstandsdyktig mot trekk og vridning. Den brukes i luftfart og romfart fordi den er lett og sterk. Tirox gir en god balanse mellom vekt og styrke, og det frykter ikke at det normale stresset adresserer en sykkel. Den har 7mm skinneklemme diameter.

spesifikasjoner:

Størrelse (mm): 278 x 134/278 x 141

Vekt: 213g / 215g


Hvis du er interessert i Prologo Zero II PAS TiroX, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Sykkeldeler produktnavnet fra merket Prologo har den høyeste produksjon skvaliten. Prologo designer eksklusive sykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Prologo Zero II PAS TiroX idag!

Spesifikasjoner Prologo Zero II PAS TiroX

Skjønn
Alder
Anbefalt bruk
Farge

Kundeomtaler og spørsmål (1)

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs (bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale og tjen penger på CoiNNs

(bare eksisterende kunder)

Skriv en omtale eller still vårt dedikerte team av eksperter et spørsmål

Produktvurdering

Merk: din anmeldelse blir vurdert av teamet vårt og lagt ut innen 5 virkedager. Spørsmålet ditt blir svart på e-post, så pass på at e-postadressen din er riktig.

Jeg aksepterer dine Personlige Betingelser

Lukk